Ne kaže se bez razloga da je najlepša koža negovana koža, a lepa žena, negovana žena. Zato je od izuzetne važnosti da svom licu, telu i kosi pružite adekvatnu negu. Jedan od najboljih načina da postignete, jeste da koristite kvalitetne preparate, koji će, pre svega, hraniti vašu kožu i činiti je lepom i baršunastom. U grupu tih proizvoda spadaju i proizvodi s potpisom Caudalie.

Ovoga puta naš izbor je “pao” na fenomenalno ulje za negu kože i kose. Reč je o beauty preparatu Caudalie Huile Divine, koji potpuno hrani vašu kožu i kosu, jer predstavlja savršen spoj ulja grožđa, hibiskusa, susama i argana, ši putera i polifenola iz grožđa. Bogato antioksidantima, ovo višenamensko suvo ulje hidrira, neguje i savršeno ulepšava kožu, te doprinosi da ona bude meka, glatka i negovana. Osim toga, miris samog ulja je toliko čaroban, da ćete se osećati kao omamljene čim ga nanesete na telo ili kosu!

Wannabe Caudalie Giveaway Body W670 Caudalie Huile Divine: Ulje za savršenu negu kože i kose (GIVEAWAY)

Caudalie Divine suvo ulje možete nanositi na lice i telo nakon tuširanja, ali i na krajeve kose nakon njenog pranja. Zahvaljujući njemu, vaši krajevi dobiće prirodan i blistav sjaj. Na kraju, moramo da napomenemo da proizvod ne sadrži parafene i sulfate!

Pošto volimo da naše čitateljke obradujemo lepim poklonima, ovoga puta vas nagrađujemo upravo Caudalie Divine uljima za savršenu negu kože. Delimo dva Caudalie Divine ulja za negu. 

Sve što treba da uradite je da:

– lajkujete Facebook stranicu Francuski Izvor Lepote,

– lajkujete Facebook stranicu Wannabe Magazine-a,

– šerujete na svoj profil, javno, pinovan post sa naše Facebook stranice,

– u komentaru ispod pinovanog posta na Facebook stranici Wannabe Magazine-a napišete kako izgleda vaš savršeni ritual za negu kože i kose i tagujete dve drugarice.

Dobitnice će biti proglašene u ponedeljak, 21. novembra 2016. godine, putem sajta random.org. Imena dobitnica biće objavljena u komentaru ispod pinovanog posta na našoj Facebook stranici.

NAPOMENA: Giveaway važi samo za teritoriju Republike Srbije!

Comments