Mladi umjetnici sve češće uzimaju modni svijet kao inspiraciju za svoje ilustracije. To je uradio i francuski modni dizajner Sedrik Rivrin (Cedric Rivrain). Francuski umjetnik je, s vremenom, postao jedan od najboljih modnih ilustratora. Njegove skice krase mnoge stranice poznatih časopisa, kao što su “Dazed”, “Tokion”, “Numeo” i dr. Njegov talent je neprocjenjiv. U mnogim intervjuima naglašavao je da mu je moda u genima. S modom se rodio i odrastao. Majka ga je često vodila na revije u svjetske centre mode. Čak ga je upisala u umjetničku školu u centru Francuske.

Prvi crtež je bio onaj njegove majke, koja mu je uvijek bila potpora i najveća inspiracija. Otac mu je bio liječnik, stoga i ne čudi da često u svojim crtežima koristi i anatomiju tijela. Smatra da je moda poezija, mašta i način života. Opčinjen je ljepotom ženskih očiju. Njegove ilustracije prožete su emocijama i životom. Jednostavno, zrače ljepotom. Njegova nedavno održana izložba u Parizu, dirnula je sve prisutne, uključujući i kritičare. To ga je vinulo u sam vrh modnih ilustratora. Nakon toga surađuje s poznatim licima modnog svijeta, kao što su McQueen, Galliano, Comme des Garcons i Yves Saint Laurent. Pogledajte ta čudesna djela.

Slika 174 Cédric Rivrain: Bajkovite modne ilustracije

Skica Keijt Mos u McQueenu okružena cvijećem oduševila je modni svijet

Slika 253 Cédric Rivrain: Bajkovite modne ilustracije

Skice s poznatim modelima predstavljene su na izložbi u Parizu

Slika 342 Cédric Rivrain: Bajkovite modne ilustracije

Kreacije na slikama su neodoljivo stvarne

Slika 434 Cédric Rivrain: Bajkovite modne ilustracije

Modni kritičari su njegova djela protumačili kao modernu umjetnost

Slika 531 Cédric Rivrain: Bajkovite modne ilustracije

U svojim slikama Cedric koristi spoj anatomije i mode

Slika 623 Cédric Rivrain: Bajkovite modne ilustracije

Neodoljiva slika kreacije savršenim spojom boja


Minela Đivoje Mama, supruga, starija sestra… Zaljubljenica u modu, knjige, more i dobri stari rock. Nepopravljivi perfekcionista i optimist, vlasnica bloga Stylish Style.

Comments