Da li je već došlo vreme da govorimo o kupaćim kostimima? Ne znamo šta da mislimo o tome, jer sve nam govori kao da leto neće još. A i nekako nam se čini i da se nakon ovog karantina polako navikavamo na život. U jednom trenutku život je stao i to onda dok je još bio sneg i kako sad odjednom leto?

Sve nam je naravno pomešano, ali dobra stvar u celoj priči jeste da mi, i pored ovog kišnog jesenjeg vremena u junu, možemo da razgovaramo o kupaćim kostimima, pa makar ih nosile i na gradskoj plaži! 

Međutim, treba nam malo inspracije, a gde drugo pronaći inpsiraciju do na Instagramu. Poznati i te kako biraju šta će da nose. Ono što smo primetili jeste da poznate influnserke sve više kupuju i nose nove brendove. Čak neke lansiraju i svoje, što nekada izgleda fenomenalno. Primera radi i Emily Ratajkowski je nedavno lansirala svoj brend Inamorata. Eksplicitno i unikatno, baš kako smo očekivali i od nje.

Ima različitih modela, ali ona crta koja preovladava su te neke nude i divlje nijanse i printovi. Jasno je da ove nijanse idealno idu uz preplanuli i bronzani ten.

Kendall Jenner se takođe opredelila za jednostavniji tip kupaćeg kostima. U pitanju je Sommer Swim brend, koji je upravo usmeren na proizvodnju minimalističkih komada. Po samoj strukturi i dizajnu vidno je da tu nema mnogo materijala, iako imaju i dboke donje delove. Što se tiče boja, Kendal nosi šareni model, međtuim, dosta je više modela u nude nijansama i drugim blagim bojama.

Meg Thee Stallion nosi model brenda Fashion Nova. Taj brend smo mogli da primetimo da nose mnoge influnserke i ne samo kada se radi o modelima kupaćih kostima, nego generalno garderobe. Može se reći da je cenovni rang ovog brena prihvatljiv, a da su modeli takođe pogodni ukusu širokih narodnih masa. Može se reći da su neki modeli i na ivici kiča, ali o ukusima ne treba raspravljati.

Izuzetno zanimljive i prilično upečatljive komade ima i brend Reina Olga. Upravo za ovaj model se odlučila Kylie Jenner. Savršena boja i model, a ono što se može primetiti i preko fotografije jeste da je kvalitet odličan i da je to jedan od onih kupaćih koji su izuzetno udobni.

Comments