Slavu je stekla kada je otpevala naslovnu numeru za animirani film “Lepotica i Zver” ( Beauty and the Beast), koja je osvojila sve top liste. Nakon toga njeno ime je postalo simbol za moćan glas, kvalitetnu muziku, ali i energične nastupe koje uglavnom sama priprema. Iako nije od onih koji projekte promovišu nametljivo, pevačica se našla na spisku najplaćenijih muzičkih zvezda sa zaradom od sto miliona godišnje, što je stavlja na drugu poziciju, odmah iza legendarne Madone (Madonna).

Album koji će objaviti u novembru Selin Dion (Celine Dion) otpevala je na francuskom jeziku, što će bez sumnje obradovati brojne fanove. Pre nekoliko dana pevačica je odlučila da plasira novu kompoziciju kao najavu albuma, a pesma govori o ljubavi koju oseća prema životu, ali pre svega prema ocu, i nosi naziv “Parler à mon père”.

“Oduševljena sam kako su obožavaoci primili novu pesmu. Drago mi je da im se dopada. Ovo je tek početak i album će biti prava poslastica za muzičke sladokusce“, rekla je pevačica i dodala da se raduje nastupima koje je ranije morala da otkaže zbog bolesti. Cela ekipa koja stoji iza novog projekta slavne Kanađanke tvrdi da će ovo biti album koji učvrstiti njenu poziciju na muzičkoj sceni, te da joj glas zvuči bolje nego ikada.


Danijel Rakočević kroz život ide srcem a ne glavom. Uvek je na strani slabijih i nezaštićenih, bez obzira na posledice. Trudi se da iz svakog poraza izvuče pouku, a uspesima se raduje jedino ako ih postigne sopstvenim kvalitetima.

Comments