Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Vest da će brend CELINE lansirati jedanaest novih parfema zapravo je prilično velika i važna budući da je ovo prvi put da ova francuska modna kuća na tržište “izbacuje” novu notu parfema još od 1964. godine.

CELINE ove jeseni lansira novu kolekciju parfema, koje je dizajnirao kreativni direktor ove kuće, Hedi Slimane. The Celine Haute Parfumerie kolekcija se sastoji od jedanaest parfema; devet nota će biti otkriveno ove godine, dok će finalne dve biti “puštene” 2020. godine. Svaki od ovih parfema je kreirao lično Hedi, oslanjajući se na svoje čulo mirisa. Bio je inspirisan svojim sećanjem na određene mirise koji su mu lepi i koji će se, kako tvrdi, budućim korisnicima istih sigurno dopasti.

Jedanaest novih mirisa su obeleženi kao unisex, što znači da mogu da ih koriste i muškarci i žene. Podeljeni su na parfeme za dnevne prilike, kao i za one noćne. Osam parfema će biti za svakodnevnu dnevnu varijantu, a nose nazive – Parade, Saint-Germain-des-Prés, Dans Paris, Cologne Française, La Peau Nue i Eau de Californie kao jedini parfem koji nije inspirisan Parizom, već vremenom koje je Hedi Slimane proveo u Kaliforniji. Bois Dormant Rimbaud su dva parfema koja će se naći na tržištu naredne, 2020. godine.

Tri mirisne note koje su namenjene za večernju varijantu su – Black Tie, Reptile Nightclubbing. Kroz note ovih parfema je izražena određena sofisticiranost Pariza, što je ključno za ovu kolekciju, kao i veoma lična priroda svakog od parfema čija je ideja da pokrene emocije kroz čula onoga ko ih koristi.

Editors choice