Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

1/2

Vest da će brend CELINE lansirati jedanaest novih parfema zapravo je prilično velika i važna budući da je ovo prvi put da ova francuska modna kuća na tržište “izbacuje” novu notu parfema još od 1964. godine.

CELINE ove jeseni lansira novu kolekciju parfema, koje je dizajnirao kreativni direktor ove kuće, Hedi Slimane. The Celine Haute Parfumerie kolekcija se sastoji od jedanaest parfema; devet nota će biti otkriveno ove godine, dok će finalne dve biti “puštene” 2020. godine. Svaki od ovih parfema je kreirao lično Hedi, oslanjajući se na svoje čulo mirisa. Bio je inspirisan svojim sećanjem na određene mirise koji su mu lepi i koji će se, kako tvrdi, budućim korisnicima istih sigurno dopasti.

Jedanaest novih mirisa su obeleženi kao unisex, što znači da mogu da ih koriste i muškarci i žene. Podeljeni su na parfeme za dnevne prilike, kao i za one noćne. Osam parfema će biti za svakodnevnu dnevnu varijantu, a nose nazive – Parade, Saint-Germain-des-Prés, Dans Paris, Cologne Française, La Peau Nue i Eau de Californie kao jedini parfem koji nije inspirisan Parizom, već vremenom koje je Hedi Slimane proveo u Kaliforniji. Bois Dormant Rimbaud su dva parfema koja će se naći na tržištu naredne, 2020. godine.

Tri mirisne note koje su namenjene za večernju varijantu su – Black Tie, Reptile Nightclubbing. Kroz note ovih parfema je izražena određena sofisticiranost Pariza, što je ključno za ovu kolekciju, kao i veoma lična priroda svakog od parfema čija je ideja da pokrene emocije kroz čula onoga ko ih koristi.

Editors choice