*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Četiri stvari koje morate da uradite u Milanu

Četiri stvari koje morate da uradite u Milanu

Kada se zaputite put Italije, sigurno vas prolije niz raznoraznih emocija i očekivanja, jer ipak, odlazite u zemlju koja ima prebogatu istoriju i prilično bogatu sadašnjost! Kao spomenici kulture, mnoga su zdanja ove zemlje i dalje dovoljno očuvana da bi se u njima uživalo, neka nova su izgrađena, a mi smo ovog puta odabrali da vam predstavimo četiri stvari koje morate da uradite kada odete u drugi najveći grad Italije – Milano!

16 Četiri stvari koje morate da uradite u Milanu

Pogledajte fudbalsku utakmicu u “San Siro”-u

Čak i oni koji nisu ljubitelji fudbala ne mogu da kažu da se ne oseća snažna energija uoči utakmice između dva najveća rivala Italijanskog fudbala (Inter i Milan). Ukoliko se u tom momentu budete zadesili u Milanu, želećete da posetite ovaj događaj – jer je jedan od najbitnijih tokom sezone. Stadion “San Siro” prima 80,000 ljudi, a rogobatan izgled eksterijera nadomešćuje unutrašnjost stadiona i veličina terena.

25 Četiri stvari koje morate da uradite u Milanu

Idite u kupovinu u centar “Galleria Vittorio Emanuele II”

Ukoliko niste tip koji će ići ulicama Milana tražeći butike poznatih brendova, zaputite se u “Galleria Vittorio Emanuele II”. Tamo ćete osetiti pravi milanski šoping, jer se u ovom tržnom centru nalazi sve što vam treba ukoliko volite modu. Pored sjajnog šopinga, možete uživati i u restoranima i kafićima koji su u sklopu ove velelepne građevine. Ovde ćete naći bukvalno sve, od Mochino-a do McDonalds-a. Ako ne možete da priuštite kupovinu ovde, dovoljno je da uživate u lepoti enterijera koji pruža ova građevina.

37 Četiri stvari koje morate da uradite u Milanu

Odmorite se u “Pizza Mercanti”

Milan je poznat po svojim mnogobrojnim trgovima i mestima za odmor, ali ukoliko želite da osetite pravi duh Milana obavezno posetite “Piazza Mercanti” koji se nalazi ispred glavne železničke stanice. Izgrađen je 1228. godine i prvo je bio korišćen kao političko-komercijalni centar, što ćete i sami moći da uočite sudeći po skulpturama i statuama koje ga okružuju.

48 Četiri stvari koje morate da uradite u Milanu

Turistička bus-tura

Ukoliko se odmarate u Italiji i rešili ste da svratite do Milana, najbolji način da obiđete najviše znamenitosti koje ovaj grad pruža je da se “ukrcate” u autobus namenjen za turiste. Iako ovo možda nije najbolji način da se vidi sve što Milano pruža, svakako nije loša ideja ukoliko nemate dovoljno vremena da obilazite sve destinacije posebno. Ukoliko, pak, želite da se malo duže zadržite na nekoj od atrakcija – možete, jer su ovi autobusi namenjeni da kruže po Milanu, tako da ćete uvek moći bezbedno da se vratite na start poziciju…

I? Gde ćete se prvo uputiti?


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice