#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Šta ti je potrebno za pogled koji zavodi i obara s nogu?

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Vreme je da isprobaš “Fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Četvrtak sa Dunjom: Sklekovi, čučnjići, hopalice vežbice!

Četvrtak sa Dunjom: Sklekovi, čučnjići, hopalice vežbice!

Ujutru kad ustanem, ja se prvo umijem da mogu da gledam na oči, pa onda pojedem one korfinles pahuljice, što liče kao zgažene žvake, sa toplim mlekom što mi mama napravi, pa operem zube i umijem se još jednom, za svaki slučaj, a onda uvek uradim neke vežbe! Mogu da čučnem i da ustanem bar pet puta odjednom, i da se sagnem da dotaknem prste na nogama, a da ne savijam kolena, toga mogu koliko hoćeš da uradim! Mogu i one sklekove da radim, samo ne onako kako treba, nego malo drugačije, ali i to se računa kao vežba, a čim se računa, znači da može da bude dobro za zdravlje!

Postoji mnogo raznih vežbi koje ljudi mogu da rade da bi bili zdravi i da se ne bi zababosali. Kad neko kuka da ga sve boli i da nema snagu, onda kažu za njega da se zababosao, jer je sav kilav k’o neka stara bakica. Niko ne voli da bude takav, zato treba nešto da se trenira, da se rade vežbe i da se trči, da bismo se osećali lepo i zdravo, a i da ne bismo imali višak kila. Mnogo je bolje u životu kad se vežba nego kad se ne vežba, jer ko ne vežba, njega ima kad-tad nešto da zaboli, najčešće leđa ili noge, pa će on onda da se kaje što nije vežbao i vodio računa o sebi. Zato ja mislim da je bolje da se vežba sad, nego da se kaje posle.

nnnnnnnn Četvrtak sa Dunjom: Sklekovi, čučnjići, hopalice vežbice!

Ja mislim da je bolje da se vežba sad, nego da se kaje posle

A ko hoće da ima jake mišiće kao neki bokser, on mora da ide i u teretanu, da diže tegove i da ga tamo razvlače na raznim spravama. I onda posle toga izađe i veći i širi nego što je bio kad je ušao. Ja ne idem u teretanu, ali imam neke mišiće! Moja torba za školu ima sigurno nekoliko kila, a možda i više od nekoliko, a ja nju vučem na točkićima svaki dan po dva puta! To je onda isto k’o teretana.

Ja sam rešila da uvek moram da imam vremena da radim vežbe! Za sada mi je dosta da radim čučnjiće i ono kad legneš na leđa pa se dižeš, al’ bez ruku, i još tako nešto lakše. To mi je dosta sad dok sam mala, a kad porastem onda ću trebati mnogo više vežbi da radim. Zato ja često gledam slike kod teta Kristine, ona zna puno o tim zdravim stvarima i ima jedan svoj blogić – Chrisness, gde sve lepo piše šta treba da se radi i kako, da bi čovek bio zdrav i sa snagom. To je baš korisno za ljude koji neće da se zababosaju!

Prethodne tekstove iz serijala “Četvrtak sa Dunjom” možete pogledati ovde.


Dunja je jedna sasvim neobična devojčica koja vodi buran život. Sa četiri godine izbačena je iz vrtića zbog ujedanja, sa pet je odlučila da se nikad u životu neće zaljubiti, sa šest je naučila da koristi Facebook, a sada, sa svojih velikih sedam godina krenula je u školu da nauči još štošta. Ne voli mnogo drugu decu, jer se ponašaju previše detinjasto, a ne voli mnogo ni odrasle zato što su previše ozbiljni. Sa Milanom više ne razgovara.

Editors choice