Dolaze hladni dani, a naša svakodnevna aktivnost, ali ni stil ne smeju da trpe zbog toga. Svaka dama od stila ne zaboravlja da svakodnevno trenira, ali i da u udobnoj odeći u kojoj odlazi na trening i dalje izgleda sjajno.

Champion je brend koji počiva na ovim premisama, i predlaže vam da slojevitim i lepim odevanjem budete spremni na sve vremenske varijacije koje sa sobom nosi jesen, ali i nadolazeća zima. Prateći dinamiku žene kojoj je sport način života, Sandre Mišić, plesačice i koreografa plesne grupe Fluid Girls, Champion je osmislio sjajnu modnu kombinaciju, koja će vas utopliti, a koja će ujedno laskati vašem stilu.

Ciklama duks na zakopčavanje uklopite sa praktičnom sportskom torbom, sivom trenerkom i udobnim patikama za trčanje, a za hladne dane se obavezno obezbedite toplom stilizovanom jaknom i sivom kapom i šalom dekorisanim ledenim iskricama.

Sandra Fluid girls Champion modni predlog Wannabe 5 Champion modni predlog: Spremna za hladne dane Sandra Fluid girls Champion modni predlog Wannabe 4 Champion modni predlog: Spremna za hladne dane Sandra Fluid girls Champion modni predlog Wannabe 3 Champion modni predlog: Spremna za hladne dane Sandra Fluid girls Champion modni predlog Wannabe 2 Champion modni predlog: Spremna za hladne dane Sandra Fluid girls Champion modni predlog Wannabe 61 Champion modni predlog: Spremna za hladne dane

Šal: 990,00

Kapa: 990,00

Torba: 5.990,00

Jakna: 14.990,00

Trenerka donji deo: 2.792,00

Duks: 3.832,00

Patike: 4.990.00

Fotografija: Dragan Asanov

Stilista: Tijana Žunić

Šminka: Tatjana Kaćanski

Asistent stiliste: Katarina Cvijović

Model: Sandra Mišić

Kompletan izbor Champion kolekcije možete videti na Sport Vision online shopu.

Jasna Stanić

Comments