Ljubiteljima mode će svakako jedna od prvih asocijacija na nešto što je atraktivno, moderno, večno i kvalitetno, biti upravo brend Chanel. I, naravno, neće pogrešiti. Poznati dizajner i direktor ove modne kuće Karl Lagerfeld nas ni ovoga puta nije razočarao i u Kubi nam je priredio pravu modnu “poslasticu” koja je okupila mnogo poznatih ličnosti, njegovih saradnika i medija koji se bave modom.

Naravno, kao i kada je reč o svakom drugom ekskluzivnom modnom događaju, Internetom već kruže fotografije koje prenose delić atmosfere sa “vrele” Kube.

Gde je Chanel, tu je i gužva! Ova fotografija dokazuje koliko je ovaj brend popularan i koliko nijedan ljubitelj mode nikako ne propušta događaj poput ovog. A raznobojni automobili svakako su doprineli celokupnoj svečanoj, ali i veseloj atmosferi.

View this post on Instagram

#ChanelCruiseCuba #CocoCuba

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

Naravno, revija jednog od najpoznatijih brendova ne može proći bez odličnih kreacija koje oduzimaju dah. Chanel nas ni ovoga puta nije razočarao te su posetioci revije mogli da uživaju u luksuznim, šik kreacijama koje nose dašak elegancije, glamura, ali i romantike.

View this post on Instagram

#ChanelCruiseCuba #CocoCuba

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

Comments