Magic Mike is back! Channing Tatum se vraća u omiljenoj ulozi njegovih fanova, a to je Mike Lane u anticipiranom trećem delu Magic Mike sage, pod nazivom Magic Mike‘s Last Dance. Film će režirati Steven Soderbergh, a napisati Reid Carolin – obojica su imali ista zaduženja u originalnom blokbasteru iz 2012. godine. Magic Mike‘s Last Dance će biti dostupan isključivo na striming platformi HBO Max, pa fanovi neće morati da hrle u bioskop kako bi voljenog stripera videli na velikom platnu. Produkciji će se pridružiti i Gregory Jones, koji je režirao deo iz 2015 – Magic Mike XXL. Budući da su svi udružili snage, iskreno se nadamo da će na najbolji mogući način zaokružiti popularnu franšizu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magic Mike (@magicmikemovie)

Magic Mike je ukrao srca gledalaca celog sveta kad je Tatum tumačio Mikea, čoveka koji živi od plate do plate, radeći bilo koji angažman koji bi mu bio ponuđen, bilo onaj majstorski ili automehaničarski. Ipak, kad bi sunce zašlo, Mike bi postajao striper u all-male lokalu, mešući zadnjicom i izvodeći druge akrobacije za željne mušterije koje su naizgled nezasite nabildovanog performera. Kad je upoznao novajliju nadimka Kid (Alex Pettyfer), plemeniti Mike postaje mentor devetnaestogodišnjaku koji želi da nauči o pozitivnim i negativnim stranama plesnog biznisa. Stvari postaju složenije za Mikea kad pokušava da balansira između posla i cvetajuće romanse sa Kidovom sestrom.

O svojoj želji da se na ekrane vrati kao Mike, Tatum je izjavio da ne postoje reči koje bi opisale koliko je uzbuđen, pogotovo što ponovo radi s dragim saradnicima. Strip univerzum više neće biti isti! On je svoju radost iskazao i na Twitteru, objavivši fotografiju scenarija.

Prva dva Magic Mike filma zaradila su skoro 300 miliona dolara, stvorivši tržište za lajv performanse za plesače pod nazivom Magic Mike Live. Inicijalno napravljeni za nastupe u Las Vegasu, performansi su postali toliko popularni da su rasprodavali karte u Londonu, Berlinu i Australiji. Manifestacije će ponovo početi s održavanjem, a turneju će započeti u Nešvilu, u državi Tenesi, 6. aprila 2022. godine, potom u Majamiju i širom Severne Amerike. Lajv šou je kreirao i svoj spin-off u formi takmičarske serije naziva Finding Magic Mike, u kojoj ćemo pratiti nekoliko muškaraca u nameri da povrate svoju magiju i šarm, takođe s premijerom na HBO Max, 16. decembra.

Comments