Jedna od najdražih Diorovih muza je, svakako, Šerliz Teron (Charlize Theron), kojoj je i u ovoj reklamnoj kampanji, “Dior VIII Timepiece”, pripala glavna uloga. Ogrnuta crnim sakoom, zanosno pozira sa satom iz nove kolekcije na ruci. Dior je predstavio satove idealne za svaku priliku – dan, koktel zabavu i veče. Prisutna je kombinacija crne i bele, crne i roze boje, kao i spoj crne i dijamanata. Poslednja kombinacija je napravljena u ograničenoj seriji koju čini neverovatnih 88 komada. Koji model odgovara vašem stilu?

Charlize Theron for Dior VIII 1 Charlize Theron za Dior VIII Timepiece Dior VIII Timepiece Day Charlize Theron za Dior VIII Timepiece Dior VIII Timepiece Cocktail Charlize Theron za Dior VIII Timepiece Dior VIII Timepiece Evening Charlize Theron za Dior VIII Timepiece

Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments