Još od samog početka godine kada nas je “zakačila” modna groznica zvana nedelje mode, sa velikom pažnjom smo posmatrale šta to modni stručnjaci imaju da kažu (i pokažu) kada je reč o trendovima za sezonu jesen/zima 2017/18. Iako modne revije ponekad zaista umeju da nas iznenade smelošću odevnih komada koje modne kuće promovišu, daleko od toga da na pistama ne možemo da zapazimo i trendove koji su zapravo i te kako nosivi i u “stvarnom životu”. Ono na šta ciljamo su pre svega boje, printovi, ali i aksesoari koje je najlakše prilagoditi ličnom stilu i ukusu, bez mnogo odstupanja od onoga na šta smo navikle i u čemu se osećamo prijatno i samouvereno.

Wannabe Doca Photo H 2017 11 20 1 Check This Out: Trendovi za jesen/zimu 2017/18. o kojima svi pričaju

Tako, na primer, nema nedelje mode koja bar na neki način kroz svoje revije nije “provukla” cvetni print. Cvetni print možda nije očekivan za sezonu jesen/već pre za sezonu proleće/leto, ali ponekad su pravila tu da bi se kršila! Cvetni print i te kako može da bude “jesenji”, ali i “zimski” ukoliko ga poneseš na pravi način, odnosno u odgovarajućim bojama. Tamnije, raskošnije nijanse poput bordo ili zelene u kombinaciji sa sivom ili crnom mogu da izgledaju prilično chic i u skladu sa godišnjim dobom. Naš savet je da biraš komade koji zapravo dopunjuju autfit, kao što su jakne, kaputi, ešarpe, torbe i koje kasnije lako možeš da pridodaš bilo kom “basic” stajlingu.

Wannabe Doca Photo V 2017 11 20 3 Check This Out: Trendovi za jesen/zimu 2017/18. o kojima svi pričaju

Ako se kojim slučajem desi da na nekoj nedelji mode ne pronađemo baš nijedan stajling koji nam je na neki način privukao pažnju ili bio inspirativan, automatski se okrećemo aksesoarima koji su često najveće iznenađenje! Ako nas pitaš, mi smo se totalno “navukle” na rančeve i ne znamo zašto taj trend nije ranije doživeo “comeback”! Ipak, u skladu sa svetskim tokovima, kul modele rančeva možeš da pronađeš na svakom koraku, a na tebi je samo da odabereš onaj za koji već na prvi pogled osetiš da je “gospodin Pravi”! Možda je to baš ovaj Doca model? Elegantan i sa nekoliko chic detalja poput metalnih kaiševa u obliku lanca, nitni i priveska u obliku pera, ovaj Doca ranac je definitivno model za koji želiš da ti baš on “čuva leđa”!

Wannabe Doca Photo V 2017 11 20 1 Check This Out: Trendovi za jesen/zimu 2017/18. o kojima svi pričaju
Comments