Kris Evans (Chris Evans) ima 30 godina i jedan je od najzauzetijih momaka u Holivudu. Samo ove godine možete ga videti u tri filma: “Captain America”, “The First Avenger” i “What’s Your Number?”. Za magazin “GQ” fotografisao ga je jedan od najpoznatijih i najomiljenijih modnih fotografa – Mario Testino (Mario Testino), a stajling je delo Majkla Neša (Michael Nash). Iako se njegov stomak vidi samo na jednoj fotografiji, čini se kao da svi samo baš o toj fotografiji pričaju, potpuno opravdano.

U intervjuu za ovaj magazin Kris govori o svojoj karijeri, ulogama ali i o tome koliko uživa u zalasku Sunca i vodopadima. Poziranje pred poznatim fotografima mu nije strano, sa koleginicom Evan Rejčel Vud (Evan Rachel Wood) pojavio se u reklami za parfem “Guilty” poznatog brenda Gucci.

2 picnik1 Chris Evans za GQ jul 2011. 3 picnik Chris Evans za GQ jul 2011. 4 picnik Chris Evans za GQ jul 2011. 5 picnik Chris Evans za GQ jul 2011. 6 picnik Chris Evans za GQ jul 2011. 7 picnik2 Chris Evans za GQ jul 2011. 8 picnik1 Chris Evans za GQ jul 2011. 9 picnik1 Chris Evans za GQ jul 2011. 10 picnik Chris Evans za GQ jul 2011.

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments