Pevačica Kristina Agilera (Christina Aguilera) već duže vreme radi na izlasku svog novog albuma. Početkom godine mediji su prenosili informacije da Kristina vredno radi na pesmama, koje će opravdati muzički rejting i popularnost koju uživa. Svoj poslednji album “Bionic” izdala je 2010. godine, a pauzu od skoro dve godine opravdava rečima da je novi album visokog kvaliteta i da je izvanredan, pa otuda je i zahtevao malo više vremena.

Slika 113 Christina Aguilera: Novi singl u avgustu

Kristina Agilera i sva njena lica

Poziv za saradnju koji je dobila od švedskog producenta Maksa Martina (Max Martin) bio je na čekanju neko vreme. Konačna Kristinina odluka bila je da upravo pesma, koja je nastala u saradnji s njim, bude prvi singl koji će najaviti njen novi album. Kristina Agilera muzičku scenu očarala je svojim luckastim stavom, kontraverznim i smelim tekstovima, seksepilom na koji niko nije ostao imun i provokativnim stajlingom, koji je uvek išao korak ispred svojih mogućnosti, bila je u samom vrhu najpoželjnijih žena, a njene pesme krasile su top-liste.

Tinejdžerke su davale sve od sebe da budu kao ona, oponašale su njene pokrete, bušile nos i bile su na ivici provokativnosti, a sve po ugledu na svoju pop-ikonu. Onda je postala majka i stvari su se drastično promenile, postala je smirenija i svedenija, njena linija izgubila je pređašnje savršenstvo i višak kilograma izbio je u prvi plan. Da li će sa novim albumom na red doći i nova Kristina Agilera, ostaje da vidimo.


Jelena Pavlović je student IV godine na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, online novinar, pisac u okviru Narodne biblioteke Srbije – savremenih pisaca, autor romana “Tajne robotovog mozga” i istinski opsednuta igrom reči, inspiracije i misterije ljudske duše. Priroda, samoća, život, ljubav, životinje, knjiga su punjači za baterije inspiracije.

Comments