Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Cigla u glavi: Jedna strašna godina

Cigla u glavi: Jedna strašna godina

I sad kad već stabilno gazim 2013. (a to znači – ne promašujem kad beležim datum, za šta mi realno treba nekoliko dana prakse), hoću da odam poštu onoj prošloj i svemu što se u njoj završilo, nastavilo i započelo. Uz nekoliko ultimativnih pesmica.

Mojim bivšim ljubavnicima: O, bili ste na visini. Suočili ste me sa tako mnogo ograničavanja, nedavanja, odustajanja i nemanja. Nisam do sada iskusila toliko nečega, što se za tako kratko vreme pretvorilo u ništa. Ne zameram vam što ste me ostavili, to je tako razumljivo. Ono što mi je teško da shvatim jeste kako ste uopšte i pet minuta mogli da provedete uz mene, braneći se od mene. Čuvajući se od prepuštanja, od bola, od radosti. U svojim osećanjima prema vama bila sam sama i začuđena. Da ja, toliko kao vi, nisam znala šta ću sa mnom, ne bih sebe trpela nikoliko. Nisam saznala šta je za vas ljubav. A nisam uspela ni da vam dočaram šta je za mene. Ili možda jesam, pa baš zato…

Mojim sestrama i prijateljicama: Volim vas i grlim. Onu pokojnu samo u snovima. Njeno mesto je prazno, ali svojim odsustvom krug poverenja nije ni narušila, ni prekinula. Zbog nje, vas žive još više volim i grlim. Zato što, kad vas pustim, ne mogu da znam hoću li vas opet dotaći. Molila bih vas da budete žive svakog dana, kad bih bila u stanju da i sama ispunim tu molbu. Ovako, obećavam da ću svakog dana dok sam živa, biti 100 odsto živa i milovaću vas svojim mislima. Od vas očekujem isto.

Mojim prijateljima: Oh, muškarci. Volim vas i ne računam na vas baš mnogo. Vi slobodno računajte na mene. Ima među vama onih koji su bili moji momci odavno i stekli moju doživotnu lojalnost i poštovanje. I to su jedina prava muška prijateljstva koja imam. I na koja računam. Takođe, ima među vama onih koji su me zaprepastili svojom podrškom i lojalnošću, bez ikakvog opravdanja u prisnom prijateljstvu i ljubavi. Zahvalna sam i presrećna što postojite.

Mnogobrojnoj meni: Znam dobro sva svoja lica i njihove uloge. Ove godine su više nego ikada, ne samo dala sve od sebe da se drže svojih rola, već su i pisala tekstove i scenarija u kojima će najbolje doći do izražaja. Sva moja lica radila su za mene, odano i požrtvovano. Svako se izrazilo, preslažući moje crte u osmehe, mrštenja, grimase, živo prenoseći svoju poruku, za mene i za druge. Naročito su se dobro pokazala u situacijama delovanja pod emotivnim pritiskom. I desetka za umjetnički dojam.

Budućim ljubavnicima: Jedva čekam. Koliko sam prošle godine intenzivno osećala da je vreme jedino što nemam, toliko sada imam sve predstojeće vreme za sve novo što osećam da će doći, što priželjkujem i prizivam. Biće najbolje.

Prethodne tekstove iz serijala “Cigla u glavi” pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice