Prethodne tekstove iz serijala “Cigla u glavi” pročitajte ovde.

Muzika i seks idu zajedno. Bilo da volite da se vozite uz muziku, ili da neke pesme govore o seksu umesto vas, ili se bavite muzikom zbog… ljubavi prema muzici i prosto ne možete da se odbranite od naloženih fanova. Eh, umeša se ljubav u ovu priču odmah. Pa dobro, ljubav, muzika i seks, kao jagode i šlag. I još šlaga. I pita sa višnjama, posle. Najviši stepen verbalne slobode, da priđete nekome ko vam se sviđa i prosto ga pitate hoće li da spava (kakav retro izraz!) sa vama, u vremenu sadašnjem najveći je izraz ljubavi… prema seksu. A ima i mnogo slatka pesmica o tome:

Koliko vas direktan start spasava od mogućnosti da kroz intiman kontakt dotaknete nešto dublje od G tačke, diskutabilno je, ali pošteno. Ako nešto hoćete, treba da tražite. Ako dobijete tačno to što ste tražili, nema ljutiš. E sad, erotika je već sofisticiraniji pristup seksualnosti i ako je to ono što tražite, mogućnosti su veće, iako je ponuda ograničenija. Od pornografskog “aj’ se kresnemo” do erotske poruke “svuci me, onako kako me najviše loži” staza je posuta žutim ciglama iskustva, na kojoj požuda prerasta u strast, a telesna bliskost podrazumeva svaku drugu. Daj da naučimo nešto:

Posvećeni pristup, koji obuhvata naloženost jednaku zaljubljenosti, iskrenost bez ograničenja odsecanjem od emocija i otvorenu ponudu tela sa svim što uz to ide (srce, pamet, humor), rezervisan je za talentovano lude. One što zajedno sa gaćama veselo skidaju i svaki drugi zaštitni sloj, za koje je seks gozba na švedskom stolu, kojom se velikodušno časte, pomamno se zabavljajući u čast radosti, predavanja i doživljavanja. Luda Mis Li (Miss Li) napravila je o tome najseksi stvar na svetu:

Možda volite da prezalogajite na brzinu ili da zadovoljite glad bilo čime što vam deluje dovoljno jestivo i što možete da stavite u tanjir. Ali ja ne poznajem radosti kres šeme, pravila varijante “samo seks”, zadovoljstva seksa za jedno veče i ostalih neobaveznih veza. Obratite pažnju, rekla sam da ne poznajem radosti ovih površnosti, a ne da ih nemam u iskustvu. Samo jednom sa nekim ko mi se dopadne na prvu ništa mi ne znači. Više volim flert, koji bar obiluje mogućnostima, sve dok nema opasnosti da se materijalizuje. Ograničavajući prostor šema i jednokratnih krevetskih susreta sputava moju multiorgazmičnost.

Jednako nezadovoljavajuća je i zadovoljavajuća seks varijanta sa nekim kome uglavnom sa najvećim zadovoljstvom gledam leđa. Kad želim da se neko obuče i ode da bih mogla da se istuširam, zapalim cigaretu i pročetujem sa drugaricama o prekidu apstinencije, onda tu nema ni jagoda, ni šlaga. A pita sa višnjama ostaje samo meni. Nemoguće mi je da sa nekim podelim svoju strast i oduševljenje, zalijem ga sa desetak produženih orgazama, ljubim kao da ću ga pojesti i milujem tako da mi bride dlanovi, a da to sve ne činim srcem i dušom, jednako koliko i ostalim neophodnim organima. Neka se bavi seksom ko mora, ja ne planiram da se svlačim za manje od švedskog stola. Sa šlagom.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments