Maskara dodatno naglašava privlačnost i bez sumnje je jedno od najjačih oružja za zavođenje, stoga ne čudi što je žene koriste pet dana u nedelji (rezultati ankete o učestalosti korišćenja kozmetičkih proizvoda iz 2012., dob ispitanica: 18 do 54 godine). Prema tome, mnoge tokom vikenda i praznika ne posežu za ovim kozmetičkim proizvodom kako ne bi oštetile trepavice ili kako bi se odmorile od svakodnevnog nanošenja, pritom se nerado odričući jedinstvene dubine koju maskara pruža pogledu. Lancôme, brand kultnih maskara, želeo je da ponudi potpuno rešenje pa je nadahnuće potražio u tehnikama koje koriste profesionalni vizažisti – na tragu polutrajne boje za trepavice oblikovao je potpuno novi proizvod za šminkanje i negu trepavica!

Lancôme po prvi put predstavlja Cils Tint Bare Lash Sensation, polutrajnu maskaru koja ostaje na trepavicama i do 72 sata – proizvod koji će posebno oduševiti žene koje vikendom ne nanose maskaru.

Produbljuje pogled i neguje trepavice pa je izuzetno postojana – bez obzira jeste li u sali za vežbanje, na bazenu ili na plaži… Sada možete imati sve: primetan, a ipak suptilan i prirodan make-up koji vam pruža ova maskara lagane, prozračne teksture koja savršenom preciznošću definiše trepavice i nežno ih obavija sastojcima za intenzivnu negu…

Boja za trepavice sa negujućim efektom 

Prva Lancôme negujuća polutrajna maskara Cils Tint čak i najsvetlije trepavice obavija intenzivnom crnom nijansom, pružajući im intenzivnu negu i 72-satnu postojanost boje.

02.4 Cils Tint BD RVB Cils Tint: Polutrajna boja za trepavice

Za razliku od tradicionalnih maskara, inovativna formula Lash Lacquer ne sadrži vosak. Tekstura je izuzetno tečna, poput guste i postojane tinte:

Intenzivno crna. Prozračna baza sadrži i do tri puta višu koncentraciju crnog pigmenta od tradicionalnih maskara. Boja oku daje prodoran pogled uz efekat prefinjene prirodnosti!

Dugotrajna. alternativa polutrajnoj maskari koja se nanosi u kozmetičkim salonima. Formula sadrži fleksibilne polimere koji osiguravaju 72-satnu postojanost uz izuzetan osećaj svežine i ugodnosti.

Negujuća. Ulje ruže bogato je esencijalnim masnim kiselinama koje neguju trepavice, Ceramidom R, dok ih D-pantenol čini otpornijim i gušćim.

Profesionalna preciznost nanošenja

Precizno oblikovana četkica sa užim vrhom je dizanirana da pruži najbolji mogući razmer između gustoće i definicije. Zbog njenog malog razmera nanošenje je jednostavno i precizno – trepavice se jednoliko obavijaju prozračnim slojem intenzivno crne boje visokog sjaja. Maskara ih istovremeno odvaja i produljuje – pogled je intenzivan i upečatljiv, a opet prirodan.

Nanesite Cils Tint na gornje trepavice, ne preterujući sa količinom.

03.2 Cils Tint BD RVB Cils Tint: Polutrajna boja za trepavice

Sačekajte nekoliko minuta da se formula upije.

Sledeće jutro iščetkajte trepavice čistom četkicom za trepavice.

Novootkrivena lepota očiju 

Ukrašene intenzivnom, elegantnom crnom bojom, trepavice su guste i dugačke – jednom rečju – prekrasne. Oči jednostavnim nanošenjem maskare dobijaju dugotrajan, blistavo prirodan sjaj. Formula nestaje sa trepavica postupno i neprimetno, bez ljušćenja. Pruža zaštitu i negu pa trepavice nakon uklanjanja maskare su u boljem stanju, vikend za vikendom.

Comments