Svako ima svoju zvezdanu stranu, nešto što svi prepoznaju i zbog čega je omiljen kod svojih prijatelja i poznanika. Evo čime vi inspirišete druge, prema svom horoskopskom znaku.

Ovan – genijalnost

Drugi vas vide kao oprugu punu energije, koja se u svakom trenutku namotava, razmotava, skače – uvek nešto radite, uvek ste u akciji. Spremni ste da preuzmete vođstvo i da isprobavate nove ideje, pristupe, načine, rešenja, vi preuzimate rizike od kojih drugi beže. Vi ste genijalni i svojom neugasivom vatrom blistate pred očima opčinjenih svedoka.

Bik – neumoljivost

Vi umete da brinete o sebi, svesni ste svoje važnosti i neumorni ste u ostvarivanju svojih ciljeva, kao i u obezbeđivanju svojih potreba. Ali niko vas ne bi mogao nazvati sebičnim, jer vi se isto tako starate o ljudima koje volite i nikada im ne dozvoljavate da posumnjaju u to. Kad ste u nešto sigurni, neumoljivi ste – vaša odlučnost je nesalomiva i to je nešto što bi mnogi mogli da nauče od vas.

Blizanci – radoznalost

Stalno tražite nove informacije – niste jedini koji želi da uči nove stvari, ali imate otvoren um i neposrednost dečje radoznalosti, koja je vedra i inspirativna. Sa vama se drugi usuđuju na ono na šta se ne bi sami odvažili, iako vi nikada ne namećete svoje vođstvo. Vi ste samo iskreno radosni i uzbuđeni pred novim iskustvima i sigurni da želite da ih doživite i podelite sa bliskim osobama.

Rak – emocionalna transparentnost

Nosite srce na dlanu i ne stidite se toga, jer verujete da je veoma važno biti iskren sa svojim osećanjima i prema sebi i prema drugima. Ne želite da svoje emocije držite ispod površine, već da ih podelite. Vi učite druge kako da slušaju svoje srce i slede svoje snove, a to je nešto što je mnogima strano i zastrašujuće.

Lav – vaša blistavost

Sposobni ste da zablistate u svemu što radite. Vaša potreba da budete u centru pažnje deluje tako da vi nastojite da zaslužite tu pažnju i iznesete iz sebe sve čime biste zadobili divljenje, ljubav, poštovanje. Zato nikada niste površni i niko vam ne može zameriti zbog slavoljubivosti. Kad vi nešto želite, onda to i postižete i osvajate, svojom harizmom i posvećenošću. Od vas drugi mogu da nauče kako da veruju sebi i vrednuju sebe.

Devica – intuicija

Ništa vam ne promiče, ne samo zato što obraćate pažnju na sve detalje i što više i dublje razmišljate od drugih, pa ste uvek korak ispred njih – ne radi se samo o praktičnom aspektu vaše ličnosti. Vi ste povezani sa svojim osećajima i jasno čujete svoj unutrašnji glas, kao i mnogi drugi, uostalom. Ono što vas razlikuje od drugih, jeste spremnost da taj glas uvažite i sledite. Učite druge da slušaju svoju intuiciju i da postupaju onako kako im ona nalaže.

Comments