Proleće nam se polako približava, a svi znamo šta to znači – mnogo sunčanih i znatno toplijih dana koji će nam dozvoliti da konačno ostavimo kapute, šalove, džempere i svu tu tešku, zimsku garderobu po strani i radosno kažemo “Ćao!” lepršavim, tankim, veselim prolećnim krpicama. A kao šlag na torti – dolaze (najzad!) i baletankice, patike, sandale. Predivno!

Ako ste rešile da sebe ove sezone počastite novim parom cipela, evo koji modeli će biti u trendu.

Ovog proleća možemo da očekujemo mnogo boja, šarenila i najrazličitijih kombinacija materijala. Zaboravite na monotonu, jednobojnu obuću i kupite sebi sandale u duginim bojama koje će oživeti svaki vaš jednostavan autfit. Bilo da se odlučite za ravan model sandala, za svakodnevne prilike, ili one sa štiklom, za svečanije varijante, nećete pogrešiti! Bićete moderne i primećene, a verujemo da će vam sve ove boje izmamiti i osmeh i podstaći na dobro raspoloženje! Poigrajte se sa svojim stilom i u cipelarnik “ubacite” jedan ovakav model sandala sa raznobojnim detaljima, privescima i ukrasima. Simpatično, zar ne?

cipele1 Cipele koje ćemo voleti ovog proleća cipele2 Cipele koje ćemo voleti ovog proleća cipele3 Cipele koje ćemo voleti ovog proleća
Comments