Tonici, umivalice i maske – svi ti proizvodi kojima negujemo kožu lica i bez kojih ne možemo. Jutarnja rutina zbog koje ustajemo 15 minuta ranije kako bismo pripremile svoje lice za dugačak, radni dan, kao i za nanošenje šminke. Večernja rutina zbog koje jedva čekamo da se vratimo kući, da skinemo šminku i da ponovo temeljno umijemo lice kako bismo uklonili sve nečistoće i proizvode koji su se nataložili na koži. Sve navedene stavke su jako bitne u nezi kože, ali ono što je najbitnije je njihovo redovno pridržavanje i temeljno čišćenje kože.

Dnevna i noćna rutina se definitivno razlikuju. Lice ne tretiramo na isti način ujutru i uveče. Postoje posebni koraci koje preduzimamo nakon što se probudimo kako bismo zaštitili lice od izlaganja sunčevim zracima i od prevremenog starenja dok se noćna rutina razlikuje po tome što se trudimo da sa lica uklonimo sve nečistoće i čestice iz vazuha koje mogu negativno da utiču na zdravlje kože i da je dodatno hidriramo. Ono što je zajedničko jutarnjoj i večernjoj rutini je – temeljno čišćenje i umivanje kože.

LUNA play smart 2 lifestyle 1 4 color preview 1 Čista koža je zadovoljna koža – predstavljamo vam Foreo Luna Play Smart 2 uređaj za čišćenje lica

Zbog toga vam predstavljamo FOREO Luna Play Smart 2 uređaj koji čišćenje shvata veoma ozbiljno i koji je i do 35 puta efikasniji od najlonskih četkica za umivanje koje obično koristimo.

Luna Play Smart 2 uređaj za umivanje je sjajan apdejt vaše jutarnje i večernje skin care rutine. Proizvodi za negu lica su, naravno, jako važni, ali najvažnije je da lice temeljno očistimo i pripremimo za negu. Ova električna četka za umivanje, švedske komanije FOREO, napravljena je tako da bude kompaktna, njeno korišćenje je lako i efikasno i pogodna je za sve tipove kože.

Verujem da svi veoma dobro poznajemo onaj osećaj nakon što provedemo čitav dan sa šminkom na licu – kada samo jedva čekamo da stignemo kući i da temeljno uklonimo sve nečistoće sa kože, a posebno ostatke pudera i dnevne kreme koja ponekad učini da nam se lice dodatno masti, ali bez nje svakako ne možemo. 

LUNA play smart 2 lifestyle 2 preview 1 Čista koža je zadovoljna koža – predstavljamo vam Foreo Luna Play Smart 2 uređaj za čišćenje lica

Upravo nam je u tim momentima prekopotreban efikasan, kompaktan uređaj koji se lako koristi i na koji se možemo osloniti jer možemo biti sigurni da će detaljno očistiti našu kožu i ukloniti sve prljavštine. Glava četke Luna Play Smart 2 za čišćenje lica ima 2 zone koje joj omogućavaju da temeljno očisti sve tipove kože. Ova četka napravljena je od ultra-mekog silikona koji je 35 puta više higijenski od četkica za umivanje koje bismo inače koristili.

Ovaj kozmetički uređaj je veličine dlana i na svojoj prednjoj strani ima tanje dodirne tačke koje su namenjene čišćenju osetljive i normalne kože, dok deblje dodirne tačke savršeno čiste T-zonu uklanjajući sav sebum koji se stvorio tokom dana. Pored različitih dodirnih tačaka FOREO uređaj za čišćenje lica sadrži pametne 24k pozlaćene senzore koji analiziraju i precizno mere vlažnost vaše kože nakon čega rezultate šalje direktno na vaš telefon. Nakon što  Luna Play Smart 2 uređaj za čišćenje utvrdi vlažnost kože, svoje čićenje prilagođava vama, u zavisnosti od trenutnog stanja kože.

LUNA play smart 2 lifestyle 4 preview 1 Čista koža je zadovoljna koža – predstavljamo vam Foreo Luna Play Smart 2 uređaj za čišćenje lica
LUNA play smart 2 lifestyle 3 preview 1 Čista koža je zadovoljna koža – predstavljamo vam Foreo Luna Play Smart 2 uređaj za čišćenje lica

Možda ste se već navikli na korišćenje drugih, manuelnih četki za umivanje koje sami kontrolišete, ali FOREO Luna Play Smart 2 to radi za vas! Ultra-mekana silikonska površina radi zajedno sa 8000 T-Sonic pulsacijom koja uklanja i do 99,5% prljavština, znoja i sebuma sa površine kože dok ujedno radi piling i masira.

Pored toga što sjajno čisti kožu i traje više od 1000 upotreba, FOREO Luna Play Smart 2 je malen, kompaktan, vodootporan i lak za održavanje. Njegova silikonska površina je hipoalergena, zbog čega ga mogu koristiti i osobe koje imaju alergije, brzo se suši, a neporozni silikon sprečava sakupljanje bakterija na dodirnim tačkama. Pulsacija FOREO uređaja ne samo da gotovo perfektno čisti kožu već čini da koža bolje upije preparate koje nanosite nakon čišćenja, zbog čega proizvodi bolje deluju.

Luna Play Smart 2 dolazi u 4 boje i dizajniran je tako da staje u gotovo sve nesesere, zbog čega je idealan saputnik za negu kože u pokretu! Luna Play Smart 2 možete kupiti u Lilly drogerijama.

Čista koža je zadovoljna koža, a Luna Play Smart 2 je savršen saputnik za negu kože u pokretu!

 

Za više informacija o FOREO Luna Play Smart 2  posetite Lilly  i zapratite ih na Instagramu.

 

Comments