Kroz jedan čitav vek, kao da nije bilo žene koja je ostavila dublji trag u svetu mode, ali i šire, od neprevaziđene Koko Šanel. Od devojčurka koji je bio deo jedne male krojačke radnje, pa sve do modne ikone svih vremena, nije je mnogo toga delilo, jer joj je bilo urođeno da ima besprekoran stil koji nikada nikoga nije ostavio ravnodušnim, pa je usled svega toga, Koko postala dama za sva vremena. Za sobom je ostavila mnogo toga, ali danas, najviše se citiraju njene pojedine rečenice koje mladima, ali i starijima, pomažu u vaspitavanju i formiranju stila, stava i ličnosti!

U moru onih koji pričaju kako devojka mora da izgleda i kakva treba da bude, Koko je dobro uvidela da je jedino bitno da svaka devojka bude ono šta želi i ko želi da postane.

Coco Chanel quote Citati Koko Šanel uz koje ćeš svoj stil učiniti besprekornim

Najbolje stvari u životu su besplatne, bar je tako Koko govorila, jer se ljubav, sreća, osmeh ne kupuju, ali i da su druge po redu, najbolje stvari u životu najskuplje, u tme nikako nije pogrešila. A svi znamo na šta je tačno mislila.

Quote1 Citati Koko Šanel uz koje ćeš svoj stil učiniti besprekornim

Moda nije samo obući modernu i atraktivnu haljinu, ona je mnogo više od toga. Moda je sve šta nas okružuje, kako je Koko jednom davno primetila.

Quote2 Citati Koko Šanel uz koje ćeš svoj stil učiniti besprekornim
Comments