Vrlo je rašireno verovanje da se samo adolescenti suočavaju sa nepravilnostima na koži, prvenstveno uzrokovanim delovanjem hormona. No, kožne iritacije u odrasloj dobi, ponekad čak i u četrdesetim godinama života, ukazuju na sve stresniji način života u 21. veku.

Sedamdeset posto Evropljanki bori se sa nepravilnostima do 29. godine, a čak šezdeset do 39. godine života.

clarsonic 1 Clarsonic: Priča o savremenim životnim stilovima koju kazuje naša koža

Nepravilnosti više nisu vezane samo uz određeni tip kože, te se javljaju i nakon adolescencije. One su posledica nezdravog stila života u kojem dominira stres i neuravnotežena ishrana, te delovanja spoljašnjih uticaja poput vlažnosti, toplote i zagađenja vazduha, koji mogu narušiti ravnotežu vaše kože.

Osim hormona, prirodnu ravnotežu kože narušavaju stres, neuravnotežena ishrana, zagađenje i vlaga, koje utiču na aktivnost žlezda lojnica i preterano lučenje sebuma. Višak sebuma u kombinaciji sa vodom (vlažnost vazduha ili lučenje znoja) stvara sloj nečistoće na koži, koja postaje pogodno tle za stvaranje vidljivih nepravilnosti. Koža postaje neuravnotežena i oslabljena: sjajna, masna, sa vidljivim porama.

Preobražaj kože u glatkiju, mekšu i blistaviju

Isprobajte inovaciju u naprednoj nezi kože. Naša sonična metoda radi u skladu sa prirodnom elastičnosti kože i omogućava njeno dubinsko čišćenje.

clarsonic 2 Clarsonic: Priča o savremenim životnim stilovima koju kazuje naša koža

Za razliku od uređaja sa rotirajućim četkicama, Clarisonic-ova patentirana tehnologija zvučnih talasa pokreće četkicu napred-nazad pri više od 300 pokreta u sekundi te nežno čisti i uklanja nečistoće i prekrasno preobražava izgled kože.

Clarisonic četkice

Clarisonic-ove četkice je oblikovao tim stručnjaka u cilju tretiranja određenih tipova kože i nepravilnosti. Odlikuju se vrhunskim dizajnom i usklađene su sa radnom frekvencijom naših uređaja.

clarsonic 3 Clarsonic: Priča o savremenim životnim stilovima koju kazuje naša koža

Izuzetno meke, brzosušeće, zaobljenih vrhova, izrađene od materijala DuPont Tynex, omogućavaju blago i ugodno čišćenje lica.

Četkica Clarisonic Deep Pore Brush Head preporučuje se za sve tipove kože sa proširenim porama, budući da stupnjevanim dvostrukim delovanjem čisti i uklanja masnoću i nečistoću koje začepljuju pore. Ova je četkica kompatibilna sa svim Clarisonicovim uređajima za čišćenje lica.

clarsonic 4 Clarsonic: Priča o savremenim životnim stilovima koju kazuje naša koža
Comments