Prvi Coachella vikend je završen a modne kombinacije koje su zabeležene sigurno će vas inspirisati kako da i vi ovog proleća i leta unepredite svoj stil.

Iako možemo slobodno reći da je stil sa ovog muzičkog festivala i više nego predvidiv složićemo se da nije ništa manje zabavan nego prethodnih godina, šta više, uvek je zanimljivo videti šta su to devojke izabrale za đuskanje uz popularnu muziku. Već se unpared zna da je boho fazon jedan od vodećih. Naočare lenonke su skoro pa obavezan detalj ali i marame, šeširi, hipi nakit i torbe sa resama ne zaostaju za njima. Od odeće omiljene su upravo boho haljine, šireg modela i spuštene na ramena, ali takođe i kratki šortsevi i dugačke prozirne haljine i kombinezoni.

332 Coachella 2016: NAJORIGINALNIJE kombinacije koje će vas inspirisati 991 Coachella 2016: NAJORIGINALNIJE kombinacije koje će vas inspirisati

Jednostavno bilo je svega! Ali svaki autfit za sebe je bio odličan i mi smo se jedva odlučili koje da odaberemo kao današnju modnu inspiraciju. Devojke su tople kalifornijske dane provele na pravi način i u pravoj letnjoj garderobi te će vas neke od ovih kombinacija sigurno inspirisati i šta da kupite od garderobe za predstojeće leto.

102 Coachella 2016: NAJORIGINALNIJE kombinacije koje će vas inspirisati

Šarene i široke haljine su bile jedne od obaveznih odevnih komada ali isto tako i ravne sandale na pertlanje. Što zbog visokih temperatura, što zbog udobnosti može se reći da je ovo jedan od omiljenih autfita mnogih devojaka koje posećuju festival Coachella. Ovakav ležeran autfit je apsolutno prijatan da u njemu provedete ceo dan ali ono što je važno jeste da ga upotpunite zanimljivim detaljima kao što je nakit, šešir i trendi naočare.

114 Coachella 2016: NAJORIGINALNIJE kombinacije koje će vas inspirisati

Modna blogerka Kjara Feranji koja ne propušta ovaj festival, ove godine se odlučila da ležernom stajlingu doda malo glamura u vidu crne haljine od čipke i krune od kristala na glavi. Haljina koja se apsolutno providi zahteva d aispod nosite neku kraću haljinu u vidu postave a blogerka se ovog puta odlučila da to bude u boji kože tako da ostavlja utisak kao da ispod haljine nema ništa obučeno. Masivna i upečatljiva ogrlica savršeno se uklopila uz čizme bajkerke i kožni ranac. A kruna od svetlucavih kamenčića učinila ju je pravom modernom princezom.

224 Coachella 2016: NAJORIGINALNIJE kombinacije koje će vas inspirisati
Comments