Coachella 2017. se završava danas, a nama preostaje još samo da sumiramo utiske. Nažalost, ne o samom provodu u kalifornijskoj pustinji, ali da o beauty izdanjima koje su devojke prošetale uzduž i popreko poznatog muzičkog festivala. A s obzirom na to da je proleće u toku, a uskoro nam stiže i leto, pravo je vreme da osvežimo svoje misli novim beauty idejama, zar ne? Uostalom, ako Coachella ne pruža dovoljno inspiracije, onda ne znamo šta pruža!

Šljokice, šljokice svuda!

Sezona festivala zahteva šljokice, naravno! I nemoj da štediš na njima – stavi ih u kosu, na telo, na lice… Stavi cirkone, stavi “obične” šljokice, igraj se sa šminkom i bojama. Čak i nakit može da bude glomazan i zlatan, a računaju se i one svetlucave privremene tetovaže. Coachella odiše slobodnim, boho stilom, pa sve treba da bude u tom maniru. I ne, ne brini, ništa nije preterano kada su žurke na otvorenom u pitanju, samo budi dovoljno smela da pokažeš svu svoju kreativnost!

coachella 3 Coachella 2017: Najbolja beauty izdanja za tvoju nedeljnu dozu inspiracije coachella 4 Coachella 2017: Najbolja beauty izdanja za tvoju nedeljnu dozu inspiracije coachella 12 Coachella 2017: Najbolja beauty izdanja za tvoju nedeljnu dozu inspiracije
Comments