Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

2/3

Darren Criss

View this post on Instagram

d&m at h&m #ad @hm_man #HMxMe #HMFestival

A post shared by Darren Criss (@darrencriss) on

Glumac Darren Criss se na festivalu pojavio obučen u H&M, klasičan festivalski outfit koji je pun boja, ali je u isto vreme jednostavan i efektan.

Kendall Jenner

Supermodel iz klana Kardashian-Jenner, Kendall Jenner se veoma interesantno obukla. Haljinica u plavoj boji u kombinaciji sa rukavicama i zelenim cipelama su neobičan, ali veoma dobar izbor, što je i evidentno.

CARDI B

View this post on Instagram

LV🎀CC

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Reperka CARDI B se ove godine pojavila i na bini kao podrška za DJ SNAKE-a, uz svoju prijateljicu Selenu Gomez za koju često ističe da je obožava i latino repera Ozunu. CARDI je na festivalu imala potpuno drugi outfit od onoga na bini. Ispoštovala je festivalske boje, te je imala kosu kombinacije plave i ljubičaste boje, a oversized jakna sa neon patikama i rancem su izgledali fantastično, dok je na bini bila u prilično zanimljivom kostimu.

Janelle Monae i Lizzo

Janelle Monae je imala veoma zabavan set na Coachelli i sijala je u srebrnim pantalonama koje je nosila u kombinaciji sa crnom košuljom i crnim čizmama. Na bini joj se pridružila sve popularnija reperka Lizzo koja se zauzima za big girls. Još jednom imamo momenat #FriendshipGoalz, s obzirom da su obe zajedno twerkovale na bini.

Jordyn Woods

Nakon skandala sa porodicom Kardashian-Jenner, malo ko očekuje da vidi Jordyn Woods u javnosti generalno, ali ni to nije sprečilo Woodsovu da se pojavi na Coachelli. Bodi u zanimljivom dezenu u kombinaciji sa iscepanim farmerkama bili su odličan spoj.

Editors choice