Darren Criss

Glumac Darren Criss se na festivalu pojavio obučen u H&M, klasičan festivalski outfit koji je pun boja, ali je u isto vreme jednostavan i efektan.

Kendall Jenner

Supermodel iz klana Kardashian-Jenner, Kendall Jenner se veoma interesantno obukla. Haljinica u plavoj boji u kombinaciji sa rukavicama i zelenim cipelama su neobičan, ali veoma dobar izbor, što je i evidentno.

CARDI B

Reperka CARDI B se ove godine pojavila i na bini kao podrška za DJ SNAKE-a, uz svoju prijateljicu Selenu Gomez za koju često ističe da je obožava i latino repera Ozunu. CARDI je na festivalu imala potpuno drugi outfit od onoga na bini. Ispoštovala je festivalske boje, te je imala kosu kombinacije plave i ljubičaste boje, a oversized jakna sa neon patikama i rancem su izgledali fantastično, dok je na bini bila u prilično zanimljivom kostimu.

Janelle Monae i Lizzo

Janelle Monae je imala veoma zabavan set na Coachelli i sijala je u srebrnim pantalonama koje je nosila u kombinaciji sa crnom košuljom i crnim čizmama. Na bini joj se pridružila sve popularnija reperka Lizzo koja se zauzima za big girls. Još jednom imamo momenat #FriendshipGoalz, s obzirom da su obe zajedno twerkovale na bini.

Jordyn Woods

Nakon skandala sa porodicom Kardashian-Jenner, malo ko očekuje da vidi Jordyn Woods u javnosti generalno, ali ni to nije sprečilo Woodsovu da se pojavi na Coachelli. Bodi u zanimljivom dezenu u kombinaciji sa iscepanim farmerkama bili su odličan spoj.

Comments