Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Color blocking i vintage komadi u enterijeru

Color blocking i vintage komadi u enterijeru

Kombinovanje jarkih boja nije prisutno samo u modnim trendovima za ovu sezonu, već i u sferi koja se tiče uređenja životnog prostora i dekoracije enterijera. Trendovi u enterijeru za 2011. godinu, pored jarkih boja, u upotrebu vraćaju i vintidž komade nameštaja.

moderninteriorbecomegorgeouscom7 thumb Color blocking i vintage komadi u enterijeru

Jednostavnost u enterijeru će biti večiti trend, a elegantan i sofisticiran nameštaj je veoma dopadljiv. Neutralne boje, poput bele, bež, sive ili svetlobraon, uvek će vašem životnom prostoru davati toplinu i prijatno mesto za boravak. Ali, ukoliko želite da osvežite svoj kutak, kombinujte dve ili više jarkih nijansi, i dopustite color blocking trendu da ušeta i u vaš dom. Staklo, kristal, vuna i pamuk su neki od materijala koji se najčešće upotrebljavaju za izradu ukrasa, bez kojih nijedan dom nije potpun, tako da izaberite one šarene i ukrasite svoj. Jedan od zidova u sobi okrečite u jarko narandžastu boju, i prostor ispunite nameštajem u ljubičastoj i zelenoj, time ćete stvoriti pravi moderni kutak. U kupatilu preporučujemo zidove u svetlozelenoj nijansi, a kombinaciju maslinasto zelene, žute i bele u dnevnoj sobi.

colrsplaswh Color blocking i vintage komadi u enterijeru colorful3 e1307672618850 Color blocking i vintage komadi u enterijeru color blocking in interior design 3 Color blocking i vintage komadi u enterijeru color blocking in interior design 2 Color blocking i vintage komadi u enterijeru color blocking in interior design 1 Color blocking i vintage komadi u enterijeru color blocking in interior design Color blocking i vintage komadi u enterijeru

Svedoci smo da vintidž kao inspiracija sve više dobija na značaju. Svako će vam navesti bar jedan razlog zbog koga ga moda ili dizajn oslikani vintidž kičicom inspirišu. U svoj dom unesite bar jedan stari komad nameštaja i udahnite mu nesvakidašnju toplinu. Staru lampu ili stalak za knjige možete smestiti u spavaću sobu. Ukoliko vam manjka radnog prostora u kuhinji, u istu postavite jedan starinski sto na kome možete pripremati sve kulinarske specijalitete. U hodniku iznad drvene komode postavite veliko okruglo ogledalo i time vašem domu dodajte dozu tradicionalnosti i jedinstvene klasike.

38330870 KhKcIpPZ c Color blocking i vintage komadi u enterijeru 43610140 GqbyEuLP c Color blocking i vintage komadi u enterijeru 43622166 V9x6b4yq c Color blocking i vintage komadi u enterijeru bottles wooden crate baking form Color blocking i vintage komadi u enterijeru
Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice