Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kombinovanje jarkih boja nije prisutno samo u modnim trendovima za ovu sezonu, već i u sferi koja se tiče uređenja životnog prostora i dekoracije enterijera. Trendovi u enterijeru za 2011. godinu, pored jarkih boja, u upotrebu vraćaju i vintidž komade nameštaja.

moderninteriorbecomegorgeouscom7 thumb Color blocking i vintage komadi u enterijeru

Jednostavnost u enterijeru će biti večiti trend, a elegantan i sofisticiran nameštaj je veoma dopadljiv. Neutralne boje, poput bele, bež, sive ili svetlobraon, uvek će vašem životnom prostoru davati toplinu i prijatno mesto za boravak. Ali, ukoliko želite da osvežite svoj kutak, kombinujte dve ili više jarkih nijansi, i dopustite color blocking trendu da ušeta i u vaš dom. Staklo, kristal, vuna i pamuk su neki od materijala koji se najčešće upotrebljavaju za izradu ukrasa, bez kojih nijedan dom nije potpun, tako da izaberite one šarene i ukrasite svoj. Jedan od zidova u sobi okrečite u jarko narandžastu boju, i prostor ispunite nameštajem u ljubičastoj i zelenoj, time ćete stvoriti pravi moderni kutak. U kupatilu preporučujemo zidove u svetlozelenoj nijansi, a kombinaciju maslinasto zelene, žute i bele u dnevnoj sobi.

colrsplaswh Color blocking i vintage komadi u enterijeru colorful3 e1307672618850 Color blocking i vintage komadi u enterijeru color blocking in interior design 3 Color blocking i vintage komadi u enterijeru color blocking in interior design 2 Color blocking i vintage komadi u enterijeru color blocking in interior design 1 Color blocking i vintage komadi u enterijeru color blocking in interior design Color blocking i vintage komadi u enterijeru

Svedoci smo da vintidž kao inspiracija sve više dobija na značaju. Svako će vam navesti bar jedan razlog zbog koga ga moda ili dizajn oslikani vintidž kičicom inspirišu. U svoj dom unesite bar jedan stari komad nameštaja i udahnite mu nesvakidašnju toplinu. Staru lampu ili stalak za knjige možete smestiti u spavaću sobu. Ukoliko vam manjka radnog prostora u kuhinji, u istu postavite jedan starinski sto na kome možete pripremati sve kulinarske specijalitete. U hodniku iznad drvene komode postavite veliko okruglo ogledalo i time vašem domu dodajte dozu tradicionalnosti i jedinstvene klasike.

38330870 KhKcIpPZ c Color blocking i vintage komadi u enterijeru 43610140 GqbyEuLP c Color blocking i vintage komadi u enterijeru 43622166 V9x6b4yq c Color blocking i vintage komadi u enterijeru bottles wooden crate baking form Color blocking i vintage komadi u enterijeru
Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice