Nova radnja brenda Conte of Florence otvorena je 1. oktobra u Šoping Centru Ušće, a tom prilikom je premijerno u Srbiji prezentovana nova kolekcija za jesen/zimu koju nudi ovaj prestižni italijanski brend. Otvaranju su prisustvovale ugledne zvanice iz javnog života Srbije i verni kupci ovog brenda, a viđeni su: voditelji TV PINK Nemanja Velikić i Filip Ivanjac, Ksenija Bujišić sa Ženske TV, Ivana Đorđević i Goran Jovanović sa Grand TV, Jovana Petković modna dizajnerka, Vanja Gavrovski, Maša Samardžiski, Bojana Kesić, glumica Jelena Đukić sa suprugom rediteljem Miroslavom Milinkovićem, voditeljka Milica Bursać i mnogi drugi.

Bloger Ponoćni jahač na Otvaranje Conte of Florence Shopping Centar Ušće 1.10.2016 42 Conte of Florence od sada i u Šoping Centru Ušće Blogerka Lili Mitrović na otvaranju Conte of Florence u Uscu Conte of Florence od sada i u Šoping Centru Ušće Filip Ivanjac TV PINK Otvaranje radnje Conte of Florence u Uscu Conte of Florence od sada i u Šoping Centru Ušće Glavna i odgovorna urednica portala Aska.rs Bojana Kesić sa Mašom Samardžiski Conte of Florence od sada i u Šoping Centru Ušće Glavni i odgovorni urednik Ilustrovane Politike Aleksandar Gajovic sa suprugom Conte of Florence od sada i u Šoping Centru Ušće Goran Jovanović na otvaranju Conte of Florence u Uscu Conte of Florence od sada i u Šoping Centru Ušće Jelena Djukić i Milorad Milnković sa ćerkom Divnom Conte of Florence od sada i u Šoping Centru Ušće Modna dizajnerka Jovana Petković na otvaranju Conte of Florence u Uscu Conte of Florence od sada i u Šoping Centru Ušće Nemanja Velikić TV PINK otvaranje Conte of Florence u Ušću Conte of Florence od sada i u Šoping Centru Ušće

Velvet Sport je jedna od najuspešnijih kompanija u Srbiji, koja se bavi uvozom, distribucijom i prezentacijom sportsko-luksuznih brendova visoke i visoke srednje klase poslednjih dvadesetak godina. Svoja prodajna mesta ima u Beogradu (TC Zira), Novom Sadu (TC Big) i na Kopaoniku, a od 1. oktobra i na novoj lokaciji u Šoping Centru Ušće u Beogradu u kojoj će se prodavati brend Conte of Florence.

Osnovu poslovanja Velvet Sporta čini zastupanje svetskih sportskih brendova: Bogner, Descente, Conte of Florence, Lackner, Eisbar, Giro, CR7 – Cristiano Ronaldo i Kelly by Sissy de Monte Carlo.

Otvaranje Conte of Florence Shopping Centar Ušće 1.10.2016 1 Conte of Florence od sada i u Šoping Centru Ušće Otvaranje Conte of Florence Shopping Centar Ušće 1.10.2016 6 Conte of Florence od sada i u Šoping Centru Ušće Otvaranje Conte of Florence Shopping Centar Ušće 1.10.2016 15 Conte of Florence od sada i u Šoping Centru Ušće Otvaranje Conte of Florence Shopping Centar Ušće 1.10.2016 35 Conte of Florence od sada i u Šoping Centru Ušće Otvaranje Conte of Florence Shopping Centar Ušće 1.10.2016 40 Conte of Florence od sada i u Šoping Centru Ušće Otvaranje Conte of Florence Shopping Centar Ušće 1.10.2016 59 Conte of Florence od sada i u Šoping Centru Ušće Otvaranje Conte of Florence Shopping Centar Ušće 1.10.2016 66 Conte of Florence od sada i u Šoping Centru Ušće

Conte of Florence je spoj anglo i florentinske kulture, engleske perfekcije i romantične florentinske gracioznosti. U celokupnoj kolekciji postoje linije za skijanje, golf i jedrenje, a prisutan je širok spektar boja, dezena, materijala. Raznolikost, pre svega, je ono što izdvaja ovaj italijanski brend od ostalih na tržištu. Osnovali su se 1952, ponudivši u radnji pored Ponte Veccio u Firenci nešto novo za dame i gospodu, koji žele da se sa puno stila razlikuju od ostalih. Crveni ljiljan, cvet grofova postao je njihov zaštitni znak uz veliko slovo C, a kroz vreme i statusni simbol za eleganciju za više slojeve društva.

Mnoge slavne ličnosti iz sveta šoubiznisa obožavaju Conte of Florence, poput Viktorije Bekam, Džona Malkoviča, Pavela Nedveda.

Comments