„Ne može da stane, neće da stane“, naziv je jedne od popularnih knjiga o istoriji hip hop kulture, a ova rečenica upravo opisuje to kako se mi trenutno osećamo. Iako su nam u mislima leto koje prolazi i sećanja na sve one tople noći i skakanje uz muziku do zore sve dok nam se starke nisu potpuno obojile prašinom a srca napunila srećom – mi smo spremni da odvažno zakoračimo u jesenje dane i u njima pronađemo nove avanture. 

SIGURNIM KORAKOM U JESENJU SEZONU

Naša energija se nimalo ne umanjuje kada pomislimo na kišne dane pred nama, mokre ulice i nezadrživu košavu, jer znamo da uz sebe imamo brend koji zajedno sa nama ide u korak sa vremenom. Kada na sebi nosimo brend koji čini da se osećamo sigurno, jer nas povezuje sa dugom tradicijom ali i konstantnim inovacijama koje su prilagođene našim novim potrebama – svaki korak koji napravimo je lakši.

Img 13 1 Autentične i komforne, ovo su patike koje će obeležiti jesen

Img 17 Autentične i komforne, ovo su patike koje će obeležiti jesen

I AUTENTIČNOST I KOMFOR

Ovu jesenju sezonu obeležiće urbane patike koje nude autentični stil, ali i komfor, kao i savršenu zaštitu od kiše i jesenjih vremenskih uslova. U narednom periodu, okrenućemo se patikama brenda koji nam istovremeno nudi originalnost, udobnost i posvećuje pažnju kvalitetnim materijalima – bez potrebe da ijedna od ovih stavki bude žrtvovana zarad druge. U nastavku vam zato predstavljamo dva modela Converse patika koje će obeležiti ovu jesen i oduševiti svojim iconic dizajnom, novim materijalima i inovacijama u vidu komfora. 

CONVERSE za njega

Ove jeseni brend Converse odgovorio je na naše potrebe pri odabiru obuće koja će nas zaštititi od loših vremenskih uslova – unapredivši jedinstvene Chuck 70 Explore Waterproof patike vodootpornim materijalima, a zadržavajući njihov iconic dizajn. Određeni elementi ovih patika inspirisani su upravo vremenom provedenom napolju – kao što su ojačane pertle za hajking, izdržljiviji đon i potporni OrthoLite unutrašnji uložak koji obezbeđuje neverovatnu udobnost pri svakom koraku. Umesto platna koje vezujemo za klasične, originalne modele Converse patika, ovaj model kreiran je od vodootporne nubuk kože, koja je dodatno ojačana vodootpornom oblogom – kako biste ovog septembra bezbrižno koračali po kiši. Converse Chuck 70 Explore Waterproof su patike u kojima će vam biti komforno i sigurno, bez obzira na vremenske uslove.

Img 15 Autentične i komforne, ovo su patike koje će obeležiti jesen

Img 20 Autentične i komforne, ovo su patike koje će obeležiti jesen

CONVERSE za nju

Klasične Converse Chuck patike obeležile su letnju sezonu, a sada su unapređene inovativnim materijalima, autentičnim detaljima i ultra laganim EVA đonom – što ih čini savršenim za jesenje dane. Converse Chuck Taylor All Star Move model je bold verzija klasičnih Chuck patika, i pravi je simbol lične ekspresije, koja može da se uklopi uz svaki jesenji look. Ovaj model kreiran je od veštačke kože, a njegove pertle u dva tona i amblem u intenzivnoj boji inspirisani  su hajkingom. Sa komforom i lakoćom koje nude Converse Chuck Taylor All Star Move patike, ove jeseni bićete nezaustavljivi.

CONVERSE MODELI IZ JESENJE KOLEKCIJE

U jesenjoj Converse kolekciji možete pronaći još autentičnih modela u čijim iconic formama i udobnosti ćete uživati, a mi vam ih predstavljamo u nastavku teksta. Jesen zvanično može da počne!

Converse Chuck Taylor All Star Winter Waterproof model za muškarce dolazi nam u dve boje, crnoj i tamnobraon. Ove patike su kreirane od kože, vodootporne su i pogodne za sve vremenske prilike.

Converse Chuck Taylor All Star Terrain model za muškarce kreiran je u tri različite boje. Ovaj model takođe je vodootporan i kreiran od kože.

Img 5 Autentične i komforne, ovo su patike koje će obeležiti jesen

Img 7 Autentične i komforne, ovo su patike koje će obeležiti jesen

Img 12 Autentične i komforne, ovo su patike koje će obeležiti jesen

CONVERSE MODELI IZ JESENJE KOLEKCIJE

Converse Run Star Hike Water Resistant ženske patike kreirane su od vodootporne nubuk kože, u zemljanim tonovima. Ovo je savršen i jednostavan model za jesenju sezonu, koji se može uklopiti uz više različitih autfita. Converse Run Star Hike ženski model kreiran je od platna, u tamnozelenoj boji – jednoj od trendy boja koje će obeležiti ovu jesen.

Converse Chuck Taylor Move Leather platform patike, kreirane su od veštačke kože u crnoj boji sa izraženim, zelenim đonom. Namenjene su onima sa neustrašivim stavom i autentičnim stilom.

Img 18 1 Autentične i komforne, ovo su patike koje će obeležiti jesen

TRADICIJA I INOVACIJA

Brend Converse nije brend patika kao bilo koji drugi, i to nam dokazuje svakom novom kolekcijom – pa tako i ovom, jesenjom. On na savršen način spaja tradiciju i inovativnost, a njegovi modeli uvek se ističu prepoznatljivom, iconic siluetom. Converse ne menja DNK svog brenda i ostaje pri autentičnoj estetici koja ga je proslavila, ali uvek ide u korak sa vremenom i svoje modele unapređuje novim materijalima, komfornim ulošcima i izdržljivijim đonovima. Converse modeli simbol su autentičnosti, kreativnosti i smelog pogleda u budućnost i zato nikada neće izaći iz mode.

Novi modeli iz jesenje Converse kolekcije dostupni su u prodaji u Converse radnjama u Beogradu i Novom Sadu, a za više informacija o najnovijoj Converse ponudi zapratite IG nalog @conversesrbija.

Produkcija fotografija: WANNABE Media

Comments