Stilisti i modni urednici iz Srbije, Hrvatske i Mađarske okupili su se na Converse Stylist večeri u centru Budimpešte kako bi otkrili nove Chuck 70. Legendarni model uključuje originalni dizajn iz 1970-ih, u kombinaciji sa vrhunskim materijalima i izuzetnom pažnjom na detalje, što se nije promenilo tokom skoro 50 godina postojanja brenda.

img 4472 Converse otkriva novu kampanju za redefinisanje reči žena

Ovog proleća, dizajnerke obuće iz Conversea izradile su kolekciju “Love the Progress” inspirisanu snagom ljubavi, jedinstva i zajednice. Ova kolekcija je inspirisala i najnoviju kampanju “Sve priče su istinite” koja je ženama iz celog sveta ponudila priliku da same odrede rod. U potrazi za ambasadorima kampanje, Converse je otkrio neverovatne priče devojaka svih uzrasta koje same kreiraju svoj put. One definišu šta znači biti devojka u svojim sopstvenim uslovima, i na taj način, inspirišu i druge na tom putu.

img 4487 Converse otkriva novu kampanju za redefinisanje reči žena img 4517 Converse otkriva novu kampanju za redefinisanje reči žena img 4596 Converse otkriva novu kampanju za redefinisanje reči žena

Jedna od njih je Réka Lukoviczki, zvana RobotGirl, mađarski član međunarodne kampanje, koja je podelila svoju priču sa publikom i prosledila svoju ključnu poruku napisanu na svojim patikama: “We are awesomely adaptive!” Govoreći o svom učešću u kampanji Converse Global, kako bi se definisalo šta znači biti žensko, ona je rekla: “Converse je buntovni brend sa svetskim sledbenicima. Imamo mnogo toga zajedničkog. Želim da se moj glas čuje i poveže sa ženama koje se suočavaju sa izazovima. Možemo bolje ako formiramo zajednicu.”

img 4665 Converse otkriva novu kampanju za redefinisanje reči žena

img 4729 Converse otkriva novu kampanju za redefinisanje reči žena

img 4764 Converse otkriva novu kampanju za redefinisanje reči žena

img 4803 Converse otkriva novu kampanju za redefinisanje reči žena

Comments