Svet se ponovo pokrenuo, a zajedno sa njim i mi. Spremni smo da napravimo na hiljade i hiljade novih koraka, da šetamo ulicama nepoznatih gradova, da trčimo po betonu, travi i pesku, da skačemo uz omiljenu muziku i da na nogama dočekamo uzbudljiva nova jutra. Ne želimo da stanemo.

Mladost je doba u kojem bez straha koračamo napred i utabavamo nove staze kojima će kasnije možda ići neko drugi – odvažan i radoznao kao i mi. Sa željom da nezadrživo idemo ka budućnosti i kreiramo novi svet po svojoj meri, tražimo one ljude i brendove koji će moći da nas prate u koraku. Upravo zato biramo Converse, brend sa dugom tradicijom i prepoznatljivim dizajnom, koji je uvek za korak ispred svih.

Njihove dobro poznate „starke“, patike su koje su obeležile naše odrastanje, a njihovi novi modeli tu su da obeleže odrastanje novih generacija – jer Converse uvek ide u toku sa vremenom i ne zadržava se u mestu. Ovaj brend poštuje svoju tradiciju, ali istovremeno neguje inovativni pristup dizajnu i zato konstantno istažuje nove načine da unapredi svoje modele patika. U ovoj godini, Converse nam predstavlja nove modele u okviru svoje poznate CX serije, koji se ističu next-level komforom, lakoćom nošenja i progresivnim dizajnom u kojem će uživati ljudi autentičnog stila i izraženog stava.

converse run star motion in feed 4x5 3 e1629193797315 Ovo su patike koje vole trendseteri, koje nude komfor i dizajn sa pogledom u budućnost

Šta čini CX seriju i zašto je ona tako posebna?

Otkako je prošle godine debitovala na tržištu, CX linija proizvoda narasla je za više od 15 puta od originalno predstavljene serije – kako bi ispunila neverovatno veliku potražnju svoje publike. CX linija fokusira se na inovativnost i poboljšanje performansi svojih modela patika, a korišćenjem novih materijala i isprobavanjem novih tehnologija donosi nam vrhunski komfor pri hodanju.

Sa svojim celovitim pristupom proizvodnji, CX linija omogućava nam da u okviru jednog para patika pronađemo i udobnost koja nam je neophodna i ekspresivnost koja se ogleda u njihovoj autentičnoj formi. CX liniju definiše korišćenje CX pene, koja nam daje osećaj hodanja kao „po oblacima“. Ova jedinstvena pena apsorbuje energiju svakog našeg „sudara“ sa podlogom po kojoj hodamo i samim tim čini da možemo hodati duže, bez ikakvog napora i sa uživanjem.

Modele patika iz CX linije odlikuju elastični materijal koji omogućava da nam svaka CX Converse patika „kao salivena“ prione uz nogu, CX i EVA pene koje obezbeđuju udobnost našim stopalima i gumeni đonovi koji su dizajnirani tako da budu atraktivni, ali i izuzetno izdržljivi.

Nove modele CX serije čine iconic Converse favoriti unapređeni CX tehnologijom i dizajnom, koji odgovaraju zahtevima savremenih potrošača – koji su u stalnoj potražnji za komforom i prepoznatljivim dizajnom okrenutom budućnosti. U pitanju su The Weapon CX, The Chuck Taylor All Star CX i najistaknutiji među njima – The Run Star Motion model.

Gif 2 1 Ovo su patike koje vole trendseteri, koje nude komfor i dizajn sa pogledom u budućnost

The Run Star Motion

Model The Run Star Motion nastao je kao CX evolucija prepoznatljivog Run Star Hike modela – koji se istakao svojom neobičnom formom i nazubljenim đonom, proisteklim iz kolaboracije sa dizajnerom JW Andersonom. Ipak, novi The Run Star Motion model još je autentičniji u pogledu dizajna, a iza njega krije se i neverovatni komfor – za koji su zaslužni đon od CX pene koji „obuhvata“ središnji đon od EVA pene. Iako gornji, platneni deo patike ostaje veran Run Star Hike originalu, a uokviren novim skulpturalnim wavy đonom dobija sasvim novi izgled – jedinstven, odvažan i lako uočljiv u masi.

Ovaj model namenjen je svim onim trendseterima koji se ne boje da se istaknu u masi, da naprave prvi korak ka budućnosti i budu prepoznatljivi po svom stilu, ali i stavu, ma gde se našli. Uz The Run Star Motion patike bićete inspirisani da ostanete iskreni, autentičnog stila, verni sebi i neprikosnoveni u svom pogledu na svet.

FA21 171545C RUN STAR MOTION BLACK 16x9 scaled e1629193914756 Ovo su patike koje vole trendseteri, koje nude komfor i dizajn sa pogledom u budućnost

Drugi modeli iz CX kolekcije su The Weapon CX i The Chuck Taylor All Star CX.

The Weapon CX model vraćen je iz Converse dizajnerske arhive, u novom duhu i poboljšan novim CX materijalima. On predstavlja savremeni prikaz klasičnog Converse modela iz 1986. godine, koji je bio namenjen sportskoj igri na terenu.

The Chuck Taylor All Star CX model zapravo je originalni model Converse patika, poboljšan korišćenjem novog, elastičnog materijala i CX pene – što ga čini boljim u pogledu performansa, ali mu daje i svežinu u pogledu dizajna.

Brend Converse nam svojim novim CX modelima još jednom pokazuje zašto je „večan“ i zašto ostaje izuzetno istaknut u svesti svih nas. Ovaj brend nije samo brend patika, već je i nosilac čitave jedne supkulture, estetike i stava – a svako ko nosi Converse patike nosi ih jer zna šta one predstavljaju. Converse modeli simbol su autentičnosti, kreativnosti i smelog pogleda u budućnost i zato nikada neće izaći iz mode.

Model The Run Star Motion već je dostupan u prodaji u Converse radnjama u Beogradu i Novom Sadu, a za više informacija o ovom modelu i kompletnoj CX liniji zapratite IG nalog @conversesrbija.

Comments