Nije da više ne volimo Kjaru Feranji ili sestre Hadid, ali s vremena na vreme bi zaista trebalo da proverimo našu listu kul devojaka da bismo odlučile ko na njoj ostaje, a kome je nažalost vreme da ode. OK, u stvari, ne moramo nikoga da izbacimo ali nekoga moramo da dodamo! Srećom, modna javnost je iz dana u dan bogatija za još nekoliko devojaka koje opasno prete da postanu nove ikone stila, zato ti danas predstavljamo našu apdejtovanu listu imena čiji bi modni izraz trebalo da ispratiš ukoliko želiš malo sveže inspiracije.

Jedna od novih modnih zvezda je šesnaestogodišnja glumica jedne od najpoznatijih Netflix serija, druga je transrodni model koja je svoj debi imala na Londonskoj nedelji mode, treća je španska influenserka… Ličnosti je mnogo, a svaka od njih je posebna i svačiji stil je nešto sasvim suprotno crvenom tepihu ili – tvojim očekivanjima!

Blanca Miró Scrimieri

Iako još uvek nije dostigla popularnost već pomenute Kjare Feranji, Blanka je ipak jedno od imena u svetu mode koje danas obavezno moramo spomenuti! Zaustavi se na njenom Instagram profilu ukoliko želiš da otkriješ nove načine da nosiš već dobro poznate odevne komade na novi, trendi način i – u istoj kombinaciji!

Comments