U svetu mode gde se ekskluzivitet i jedinstvenost cene više nego ikad pre, pojavila se torba koja prevazilazi sva očekivanja i postavlja nove standarde u luksuzu. Radi se o modelu modne kuće Coperni ručne izrade, napravljenoj od kamena meteorita koji je pao na Zemlju pre oko 55.000 godina. Ovaj izuzetni komad dostupan je zahvaljujući saradnji sa fabrikom u Italiji, poznatoj po svojoj veštini u obradi retkih materijala.

Evo šta smo sve saznali o torbi od meteorita

Meteorit je potvrđen kao 100% autentičan od strane Theatrum Mundi, istraživačkog centra sa sedištem u Londonu i Parizu. Ovaj centar, poznat po svojoj posvećenosti očuvanju i istraživanju retkih predmeta, stavio je svoj pečat na svaki komad, garantujući njegovu autentičnost i jedinstvenost.

Predstavljamo vam Mini Meteorite Swipe Bag, torbu ograničene serije, izrađenu od tamnosivog kamena sa ugrađenim komadom meteorita. Svaki komad je unikatan, ručno izrađen, pa se oblik može neznatno razlikovati od onog na fotografiji. Meteorit koji je ugrađen u svaku torbu pojedinačno se nabavlja, zavisno od toga gde je pao na Zemlju, što dodaje dodatnu vrednost i priču svakom komadu. Ovaj retki kamen obradila je fabrika Semar u Italiji, poznata po svojoj tradiciji i kvalitetu rada.

Za ovu torbu potrebno je izdvojiti čak 40.000 evra, što svakako nije iznos koji je svima dostupan. Ipak, ljubitelji mode i ekskluziviteta će prepoznati vrednost ovog komada, ne samo kao modni dodatak, već i kao investiciju u umetničko delo. Svaki komad je strogo ograničen, čime se dodatno potvrđuje ekskluzivnost.

Za poručivanje Mini Meteorite Swipe Bag potrebno je strpljenje, budući da se očekuje isporuka tek nakon šest nedelja. S obzirom na njenu posebnu prirodu, torba nije podložna povraćaju novca, pa kupci moraju pažljivo da razmisle o izboru pre kupovine.

U svetu gde se traga za originalnošću i gde se vrednuje autentičnost, Mini Meteorite Swipe Bag predstavlja pravo osveženje. Ne samo da sa sobom nosi deo iz svemira, već postavlja pitanje granica kreativnosti u modi. Ova torba nije samo modni dodatak; ona je priča, umetničko delo i deo istorije, sve u jednom.

Pročitajte i ovo: Pronašli smo najlepše elegantne haljine za prolećne svadbe i svečane prilike

Naslovna fotografija: instagram.com/soil_selection

Nikola Gudelj

Comments