Ono što se poslednjih godina sve više nameće kako na svetskoj modnoj sceni tako i u street style-u, krugu “devojaka iz komšiluka”, jeste da se više cene devojke koje su drugačije, specifične, autentične i jednostavno SVOJE.

Ranije je nekako sve bilo copy paste, pod parolom “Hajde da ličimo sve jedna na drugu.” ne bi li smo se ukopili većinu, da ne kažemo stopili. Sad se to na našu veliku radost promenilo i postalo je kul da budeš drugačiji, da neguješ baš ono po čemu si ti posebna. Da ako imaš loknastu neposlušnu kosu da je pustiš tako razarušenu i ponosno je nosiš, ako imaš različite obrve ili prirodno gušće da ih tako i ostaviš i da se tako osećaš dobro u svojoj koži.

L’oreal Paris je to prepoznao i u novoj kampanji koja promoviše poruku “ostani svoja” i podržava žene da ostanu svoje, vole sebe i svaku svoju vrlinu i manu i kada je u pitanju šminka za lice to im je dodatno omogućio proširenim asortimanom True Match pudera u čak 12 nijansi kako bi mogle da pronađu onu baš pravu, kao stvorenu za njih, okupio dame koje izuzetno cene svoju posebnost i svaki deo sebe prihvataju kao dar: Stellu Karl Ćosić, Lenu Bogdanović i Danijelu Dimitrovsku Amidžić.

stella Copy paste ili ostati svoja?
Stella Karl Ćosić je executive coach
, i kao što u svom poslu u kome pomaže ljudima da lakše i bolje ovladaju svojim životnim veštinama kako u poslovnom tako i u privatnom svetu, da ostanu autentični i svoji, sebe prihvate na najbolji mogući način, tako se isto trudi i da ona ostane baš ono što jeste i voli svaki deo sebe.

Ono što joj se posebno dopalo kod True Match tečnog pudera jeste baš to što joj dopušta da ostane zaista 100% ona, ali da opet ima ima neku zaštitu, dnevnog saveznika kože lica u kojoj se oseća lepo i sigurno.

lena Copy paste ili ostati svoja?
Lena Bogdanović je filmska i pozorišna glumica koja je veći deo svoje karijere provela pod teškom ozbiljnom scenskom šminkom i ono što želi kada završi sa poslom želi da dopusti svojoj koži da diše, ali da se opet oseća sređeno i očuva svoje ja.

Bitno joj je joj koža sija, da izgleda zdravo i da u svakom trenutku, pored toga što izgleda prirodno, izgleda najbolje moguće uz puder lagane teksture i težine.

danijela Copy paste ili ostati svoja?
Danijela Dimitrovska Amidžić je model i vlasnica modne agencije i tokom karijere na modnim pistama je više nego navikla na tešku šminku, ali u privatnom životu je često možete videti sa veoma prirodnom šminkom čiji je bitan deo upravo True Match puder koji joj omogućava svež izgled, zaštitu njene nežne kože lice, a opet je i veoma postojan i istrpi sve izazove njenih dnevnih obaveza.

True Match poruka predstavlja jedan drugačiji pristup u svetu lepote i nege, jer propagira autentičnost, prirodnost i slogan #ostanisvoja uz pomoć uspešnih dama koje neguju prave vrednosti.

Ne propustite i da zavirite iza scene snimanja u kome su učestvovale i dame iz Hrvatske i Bugarske!

Comments