Gotovo svakodnevno se susrećemo sa čuvenim pitanjem – šta obući?! Ne samo kada je u pitanju posao, već prosto ni za ležerne prilike, kada nismo ograničene dress kodom, više ne znamo šta da odaberemo. Imamo slobodu, ali ne znamo šta tako slobodno da izvučemo iz ormara! Sve nam je dosadilo, nemamo inspiracije za neke nove kombinacije… Toliko garderobe, a pravih izbora nigde. Uh… Treba nam nešto univerzalno, nešto što je za svaku priliku pun pogodak.

Ali, znate li koja kombinacija je večna i uvek moderna? Pa – crno bela! Sa njom nikada nema greške, a u zavisnosti od odabira propratnih modnih dodataka, baš ta kombinacija vam može odgovarati za sve prilike. A ukoliko ne znate gde možete pronaći savršene odevne komade u kojima ćete zablistati – pravac u Fashion Company!

U skladu sa svojom omiljenom kombinacijom, crno belom, odabrali smo jednostavnu Guess haljinu u istim tonovima, koja je prilično svedena ali baš zato i efektna. Na prvi pogled izgleda kao kombinacija majice i suknje, a uz zanimljiv nakit, bilo u srebrnim nijansama, bilo u nekoj boji, ova haljina biće pravi izbor za svaku priliku. Primerene dužine i sa diskretnim ovalnim izrezom, odgovaraće čak i strogom dress kodu, a ukoliko se odlučite za upadljive aksesoare, za tili čas postajete “kraljica” plesnog podijuma, vikendom, u omiljenom klubu. Zaista, kad god rešite da je obučete – nećete pogrešiti!

haljina Crna i bela: Kombinacija koja NIKADA ne izlazi iz mode
Comments