Leto se bliži i već je vreme da počnemo da razgledamo kupaće kostime. Leto je sezona odmora i uživanja, a upravo u takvoj atmosferi, najradije i najčešće nosimo samo kupaći kostim. Pa, ako imate sreće da više dana provedete na moru ili bazenu… No, to sada nije poenta. Poenta je da su kupaći kostimi naša omiljena letnja “odeća”, a ukoliko želimo da izgledamo moderno, lepo i zanosno, i te kako ćemo povesti računa o tome koji model biramo.

Da li će to biti bikini ili jednodelni kupaći kostim, šareni ili jednobojni… Zapravo, imamo toliko izbora da ne znamo gde pre da gledamo! Ipak, ako se vodimo starom dobrom “manje je više”, zašto naš izbor ne bi bio “najobičniji” crnu kupaći kostim? Sveden, jednostavan, elegantan, a opet zavodljiv i senzualan, baš onakav kakav nam je potreban da budemo glavne na plaži!

S obzirom na to da je crna sama po sebi vrlo “prosta”, neka model kupaćeg bude malo ekstravagantniji. Jednostavan jednodelni model bez bretela, a sa upadljivom mašnom na grudima sigurno će vam dobro stajati, a ukoliko pak želite još više da se istaknete, neka vaš izbor bude dvodelni kupaći zanimljivog kroja.

crni kupaci 2 Crni kupaći kostimi koji će vas OSVOJITI na prvi pogled
Comments