Crna je oduvek bila sinonim za eleganciju i stil, a all black kombinacije su prosto vanvremenske i savršene za sve prilike, sve uzraste, sve stilove i ukuse. I kako da ne obožavamo crnu boju, kada je savršena za šta god da vam je potrebno da osmislite neku odevnu kombinaciju?! baš zbog toga što je toliko nezaobilazna, ovi odevni komadi u crnoj boji moraju se naći u vašim oramrima bez obzira na to kakvog modnog ukusa i stila bile.

Kako uopšte da započnemo priču o crnoj boji, a da ne spomenemo kožnu jaknu koja je obavezan komad svakog stila i autfita, bez obzira na godine, ukus ili priliku.

style 1 Crni odevni komadi koje bi trebalo da imate u svom garderoberu

Naučili smo da je mala, crna haljina obavezna u svakom ženskom garderoberu. Ali mogli bismo to da malo “unapredimo”, u malu, crnu, “seksi” haljinu, sa detaljima koji doprinose tom izazovnom izgledu.

style 2 Crni odevni komadi koje bi trebalo da imate u svom garderoberu

Ono bez čega ne možete svakako su crne farmerke koje se nose zimi, leti, uz patike ili farmerke, kao i crna, jednostavna, lagana majica na bretele koja će odlično ići kao uz njih, tako i uz neku suknju i lelegantne kombinacije.

style 3 Crni odevni komadi koje bi trebalo da imate u svom garderoberu
Comments