1/2

Crno na belo” je video forma koju nastavljamo pričom sa glumicom Ivom Štrljić. Poznata je svima veoma dobro što po ulogama koje je do sada imala, ali i po mnogim drugim zanimanjima kojima se bavi. Gradska devojka koja uvek privlači poglede i pažnju, gde god da se nađe, pričala je o svojoj karijeri, svemu onome što joj se sad dešava i onome što planira za neku skoriju budućnost.

iva strljic 3 Crno na belo: Iva Štrljić, glumica

Priču smo krenuli od početka, odnosno od studentskih dana naše glumice. Pošto je bila u klasi velikog glumca Ivana Bekjareva, Iva je otkrila kako je to bilo biti njegov student i šta je naučila najvažnije od njega. Bilo je i priče o njenim prvim glumačkim koracima i ulozi u seriji Jelena koja je tokom emitovanja doživela veliku popularnost, a u kojoj je Iva imala veoma zapaženu ulogu. Međutim, i pored ove serije po kojoj je mnogo pamte, saznali smo da je najviše prepoznaju po liku Vesne iz serije Moj rođak sa sela.

Pored profesije glumice, ova poznata dama se oprobala i u književnim vodama, što se ispostavilo kao dobra odluka. Za sobom ima već dva romana Nemaš pojma koliko te volim i Znam da misliš na mene. Kako su izgledali njeni počeci u pisanju, koliko je trajao razvojni put, ali i koji to novi roman uskoro očekuje da ugleda svetlost dana, saznaćete upravo sada.