Ogledalce, ogledalce moje, kaži mi na svetu najlepši ko je?

Dizni kaže – Rachel Zegler!

Prvi animirani dugometražni Diznijev film, “Snežana i sedam patuljaka” dobija svoju filmsku adaptaciju. Produkcija je najavila da će ulogu prve Diznijeve princeze igrati Rachel Zelger, zvezda filma koji još uvek nije ugledao svetlost dana, a to je “West Side Story”. Ovaj film je zapravo adaptacija kultnog filma iz 1961. godine koju nam donosi Steven Spielberg. Kada je Diznijeva produkcija videla radne snimke kadrova u kojima se nalazi Rachel Zegler, shvatili su da su našli svoju Snežanu. Rachel je na kastingu za ulogu Marije u filmu “West Side Story” pobedila 30.000 devojaka – iako je tek bila u srednjoj školi.

Režiser filma “Snežana i sedam patuljaka” biće Marc Webb, koji stoji iza popularnih filmova “500 days of Summer” i “The Amazing Spider-Man”. “Rejčelina izvanredna vokalna sposobnost samo je jedan u nizu njenih talenata. Njena snaga, inteligencija i optimizam ponovo će nam otkriti radosti ove klasične Diznijeve bajke”, navodi Marc.

Jedna od naših omiljenih stvari u Diznijevim filmovima je muzika. Film “Cruella” nas definitivno nije razočarao u tom pogledu, a sigurni smo da neće ni ovaj. Pored originalnog soundtracka “La la Land” i “Dear Evan Hansen”, duo Benj Pasek i Justin Paul, zaduženi su za kreiranje preostale muzike u ovom dugoočekivanom fimu.

Dvadesetogodišnja glumica je svoje uzbuđenje podelila na društvenim mrežama, a na Tviteru je čak i okačila stari tvit od pre 3 godine i sliku na kojoj se nalazi u Diznilendu, a u opisu piše “Želim da budem Diznijeva princeza”. Snovi se izgleda, zaista ostvaruju.

Comments