Slično kao i na skorašnjoj dodeli nagrada Gremi, zvezda večeri bila je Adel (Adele). Provereni recept primenila je i na odabir haljine, pa se ponovo odlučila za klasiku i svoju omiljenu crnu boju. U kreaciji brenda Burberry izgleda kao prava pobednica, ali gledajući je na crvenom tepihu često zaboravljamo da ova devojka ima samo 23 godine.

adeleburberry Crveni tepih dodele nagrada BRIT 2012

Klasična elegancija

Njena vršnjakinja Rijana (Rihanna), istog dana kad je šokirala svet saradnjom sa bivšim momkom Krisom Braunom (Chris Brown), pojavila se na crvenom tepihu ispred “O2 Arene” u Londonu u haljini Givenchy Haute Couture by Riccardo Tisci. Rukavice su možda suvišne, ali ovaj osmeh razoružava sve skeptike!

rihannagivenchycouture Crveni tepih dodele nagrada BRIT 2012

Rijana je odnela nagradu za najbolju internacionalnu pevačicu

Florens Velč (Florence Welch), kao i za svoj nastup iste večeti, odabrala je kreaciju nežnih tonova brenda Alexander McQueen. Pomalo “kitnjasta” haljina podrazumeva odsustvo upadljivog nakita, pa je Florens odabrala neobične narukvice povezane sa prstenjem.

florencemekvin Crveni tepih dodele nagrada BRIT 2012

Neobična haljina za neobičnu Florens

Nakon što je na dodeli nagrada Gremi pokupila sve pohvale za svoj elegantni izgled, Džesi Džej (Jessie J) nekoliko dana kasnije vratila se svom ekscentričnom stilu. U haljini brenda Falguni & Shane Peacock svakako je bila jedna od primećenijih dama na londonskom crvenom tepihu.

jessiejFalguni Shane Peacock picnik Crveni tepih dodele nagrada BRIT 2012

Uvek provokativna Džesi Džej

Nova nada muzičke scene Emeli Sande (Emeli Sandé) delovala je pomalo nesigurno pred mnogobrojnim objektivima koji su je opkolili na crvenom tepihu pred ceremoniju dodele nagrada BRIT. Mnogo se bolje snašla nekoliko sati kasnije kada je primila, po mišljenju mnogih najvažniju, nagradu kritike.

emeli sande Crveni tepih dodele nagrada BRIT 2012

Njeno vreme tek dolazi

Slavila je i Lana Del Rej (Lana Del Rey), koja je proglašena za najboljeg internacionalnog novog izvođača, pobedivši u toj kategoriji, između ostalih, Niki Minaž (Nicki Minaj) i grupu Foster the People. Lana je crvenim tepihom prošetala u haljini Vivienne Westwood, delujući kao veteran ovakvih svečanosti.

lanaviviennewestwood Crveni tepih dodele nagrada BRIT 2012

Lana dokazuje da prvi koraci crvenim tepisima nisu nužno neuspešni

Nekadašnja pobednica britanskog šou-programa “X Factor” Aleksandra Burk (Alexandra Burke) isticala se među brojnim jednobojnim kreacijama u haljini brenda Alpana & Neeraj. Jednostavnom frizurom i decentnim nakitom dokazala je da je umerenost uvek pravi izbor.

alexandra burke Alpana Neeraj Crveni tepih dodele nagrada BRIT 2012

Lepa Britanka u haljini neobično usklađenih boja i materijala

Nikol Šerzinger (Nicole Scherzinger) odabrala je haljinu modne kuće Versace, za koju su kritičari ocenili da je u gornjem delu isuviše “plitko” sečena. Nekadašnju pevačicu grupe The Pussycat Dolls to nije omelo u samouverenom poziranju fotografima, pokazavši javnosti svoju besprekornu figuru po ko zna koji put.

nicoleversace Crveni tepih dodele nagrada BRIT 2012

Nikol blista bez obzira na krah veze sa Luisom Hamiltonom

Dvadesetdvogodišnja Piksi Lot (Pixie Lott) igrala je na sigurno, te je na dodelu nagrada BRIT došla u crnoj haljini brenda Dolce & Gabbana. Crvenu clutch torbicu uparila je sa karminom i tepihom, kojim je prošetala kao jedna od najbolje obučenih zvanica te večeri.

pixiedolcegabbana Crveni tepih dodele nagrada BRIT 2012

Jedno od glamuroznijih izdanja dodele nagrada BRIT

Za kraj, svima omiljena džepna Venera, Kajli Minog (Kylie Minogue), plenila je pažnju prisutnih u jarkoplavoj haljini YSL. Odabirom nakita i frizure pokazala nam je da joj godine idu u korist, te da mlađe koleginice od nje mogu mnogo da nauče.

kylieYSL Crveni tepih dodele nagrada BRIT 2012

Lepa Australijanka na jednom od retkih pojavljivanja u javnosti u poslednje vreme


Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam, a ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Comments