Kraća kosa je sve što želite od promene, jer je bob frizura savršena za predstojeći period visokih temperatura. Uz bob ćete uvek izgledati cool i sređeno, dok istovremeno nećete morati bog zna koliko vremena da posvećujete frizuri. Klasični bob je sada dobio upgrade zahvaljujući Miley Cyrus i periodu u kom ga je ona furala sa šiškama, a sada je i Selena Gomez postala deo tog trenda.

Bez obzira na to da li ste do sada imali kraću kosu, verujte, bob morate da isprobate. A ako uzmemo u obzir da je bob frizura gotovo uvek na svim popularnim listama – jasno je da bob stoji svima i da nema greške! Bob je chic, jednostavan i lak za stilizovanje. Želite ravnu kosu – uz bob frizuru opeglaćete se za tili čas. Želite lokne – biće vam potrebno 5 minuta da izdvojite kako biste uloknali kosu.

Još ako se odlučite za šiške, odnosno fringe, koji će savršeno da vam uokviri lice, verujte da sebe više nećete moći da zamislite sa dugom kosom. Zato vam predstavljamo najbolje čupave bob frizure koje ćete sigurno želeti da rekreirate.

Bob koji savršeno naglašava vaše crte lica

Kada je bob frizura u pitanju, najbolje je da se držite pravila da kosa ne bude mnogo duža od vaše vilice. Dakle, savršena dužina bi bila do ispod brade. Ako imate smeđu kosu, idealni momenat da je posvetlite je kada se ošišate – go all out!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Amy Baines (@amybaineshair)

Čupavi bob zapravo nalaže da vam kosa bude ošišana u stepenima, kako bi mogle da je furate što čupaviju. Taj efekat možete da postignete i posvetljivanjem kose blanšom u vidu pramenova.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ROMEU FELIPE (@romeufelipe)

Pastelne nijanse su opet in

Veliki smo ljubitelji farbi koje će učiniti da izađemo iz zone komfora, zbog čega je povratak pastelnih farbi super stvar! Ove nijanse izgledaju kao da treba da ispunjavate određene kriterijume da biste ih nosili, ali, zapravo, one stoje svima. Bilo da se odlučite za roze ili ljubičaste nijanse ili za plave – nećete pogrešiti. U krajnjem slučaju, uvek se možete prefarbati.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели LINH PHAN (@bescene)

Sive i platinasto-plave nijanse

Sive nijanse i platinasto-plave kose, čiji je koren prirodan, postaju veliki favorit ovog leta. Naravno, frizura nije potpuna ako nema curtain bangs.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели kika lateef (@kikalateefff)

Kraći bob je faza kroz koju sve žene treba da prođu. Kratka kosa nam budi posebnu vrstu samopouzdanja i sve bi trebalo u jednom periodu da je praktikujemo. Ova frizura je posebno zabavna – potpuno čupava i all over the place.  

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели R+Co EDU (@randcoedu)

Prirodne nijanse

Smeđa kosa će zauvek biti nijansa kojoj svi možemo da se vratimo, i koja čini da se osećamo sigurno i na svome. Ako je vaša kosa prirodno svetlo ili tamnosmeđa, čupavi bob će joj dati dodatni volumen koji ćete postići kreiranjem stepenova i šiški koje će lepo uokviriti vaše lice.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bobby Eliot (@bobbyeliot)

Ako je vaša kosa pirodno loknasta ili talasasta, pođite stopama Selene Gomez i ošišajte kosu u čupavi, stepenasti bob sa šiškama, jer će tako vaša kosa, bez problema, moći da se uvija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez)

Ako niste ljubitelj šiški, možete da vidite kako bi ova frizura stajala i onima koji nemaju šiške. Zabavna, tršava i prosto neodoljiva frizura koja će učiniti da se osećate samouvereno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cherin Choi (@mizzchoi)

Naslovna fotografija: instagram.com/selenagomez

Milica Antić

Comments