Bobbi Brown kozmetiku od marta 2018. godine, možete pronaći u parfimeriji Anabella Beauty Spot, u Knez Mihajlovoj 18. Kako je učenje jedna od glavnih komponenti brenda Bobbi Brown i njegove začetnice, tako beogradski, kao i svi Bobbi Brown ‘corneri’ u svetu, ima ne samo sve proizvode, već i svoje šminkere i usluge. Možete da naučite kako da napraviti dobar smokey eyes, kako da se našminkate za 5 minuta, tajne besprekornog tena pomoću pudera, kako osvežiti izgled sa make-upom na obrazima i usnama i još mnogo, mnogo toga.

U četvrtak 14. juna će se u elitnom beogradskom klubu, za odabrani krug influensera i medija, upriličiti promocija Crushed Lip Color ruževa koje karakteriše formula poput balzama za usne, ali i neverovatno vibrantne i postojane boje! Bogati su vitaminima C i E, kao i pčelinjim voskom i upravo zbog toga ostavljaju nežan dodir na usnama i mat-satenski finiš. Usne će vam biti hidrirane i naravno primamljive za poljupce! Moto ove kolekcije je: “Just swipe, love and go. ”

crushedlip 4 e1528796980977 We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Bobbi Brown je poznata američka šminkerka koja je sad već davne 1991. godine osnovala svoj brend. Bobbi prenosi ideju prirodne lepote i samouverene žene. Njena filozofije je jednostavna „Verujem da žene žele da izgledaju kao one same, samo lepše i sigurnije.“

beauty bobbi brown t We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Za Bobbi, sve je počelo sa željom da se oseća prijatno u svojoj koži. Nakon usavršavanja šminkerskih veština na Emerson koledžu u Bostonu, Bobbi se seli za New York i počinje rad kao profesionalni šminker. Pre nego što je njena kompanija postala sinonim za svežu, čistu i modernu lepotu, Bobbi je izgradila u kult u New York-u kao šminker koji je ekspert za prirodni izgled. “Rad sa fotografima kao što su Bruce Weber, Bridgette Lacombe i Patrick Demarchelier koža je morala da izgleda kao koža, usne su morale izgledati kao usne. Tu se nije radilo o veštačkom šminkanju, već samo o poboljšanju onoga što već postoji”, priseća se Bobbi.

Crush It V2 We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Sa svojim pristupom “manje je više” Bobbi se isticala u eri koja je definisana prekomernim i neprirodnim izgledom. “To je bilo tokom osamdesetih kada je lice bilo skoro belo, usne crvene, prenaglašeni obrazi i ja jednostavno nisam mislila da je to lepo”, izjavila je svojevremeno Bobbi. Frustrirana zbog nedostatka prirodnih i laganijih nijansi Bobbi je odlučila da stvori sopstvene. U saradnji sa hemičarima stvorila je Brown Lip Color – “ruž za usne koji izgleda kao usne, ali samo bolje” – u deset nosivih nijansi.

Kada je Bobbi lanisrala ruževe 1991. u Bergdorf Goodman u New York-u, postigla je trenutni uspeh. Prvog dana je prodala 100 ruževa, što je bio njeno očekivanje da će biti nakon mesec dana. Četiri godine nakon debija, Bobbi Brown Cosmetics kupila je Estee Lauder Companies, gde je Bobbi zadržala kompletnu kreativnu kontrolu.

Crushed Bullets V2 We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Od osnivanja kompanije, filozofija Bobbi Brown je ostala nepromenjena – istaći prirodnu lepotu kod svake žene. Bobbi ne nudi jednu definiciju lepote, jer je lepota prisutna u svakoj ženi bez obzira na starost, nacionalnost ili boju kože. Bobbi Brown holistički pristup lepoti je sveobuhvatan. Osim nege kože i šminke, podrazumeva zdravu ishranu, redovno vežbanje, lični stav i stil, koji je jednostavan, moderan i izažava ko ste.

 

Comments