Trendovi se ciklično vraćaju u modu i ove sezone je došao na red modela dubokih farmerki koje se popularno nazivaju i mom jeans

Ovaj model ne samo da je visokog struka već su i nogavice kraće i ravnog kroja. Zapravo ovaj model je identičan onom koje su vaše majke nosile nekada a to je model Levis 501. Sada se ipak vraća na velika vrata modne scene kao jedan od vodećih trendova kada su pantalone od teksasa u pitanju.

Pored standardnih skinny farmerki, i zvonarica koje su od prethodne sezone i dalje aktivne kao popularan model, sada imate još jedan koji će vam zagolicati maštu i kreativnost kako da kombinujete uz ostatak garderobe i nosite u svim prilikama. Ako učite od stare škole, tj. vaše majke i tetke će sigurno moći da vam daju nekoliko saveta i predloga i to ne uzimajte sa rezervom jer sve što kažu verovatno su u pravu. Model dubokih farmerki je sada postao prilično popularan, čini nam se čak i više nego ’80- ih kada su ih vaše mame nosile.

2214 Da li biste i vi nosile DUBOKE farmerke?

Farmerke ovog kroja čine se idealnim za svaku građu jer predstavljaju klasičan model, koji stoji svakom obliku tela. Ravne nogavice ne ističu niti bokove niti listove preterano, a visok struk taman omogućava da pokrijete stomak ukoliko vam je to kritična zona. Ovaj kroj pantalona nije previše tesan ni u zadnjem delu tako neće isticati ništa što biste voleli da sakrijete, ali ukoliko želite da istaknete onda su odličan izbor. To je zapravo i jedna od prednosti ovog kroja, jer ukoliko želite da istaknete svoje obline onda kupite tačnu veličinu koju inače nosite i one će savšreno istaći sve, a ukoliko vam to nije bila ideja onda izaberite one za broj veće te će vam biti šire, a baš se takve i nose ovog proleća.

558 Da li biste i vi nosile DUBOKE farmerke?

Kao što možete da primetite, kako god izabrali model dubokih farmerki biće idealan za vas i ovo proleće neće moći da prođe a da ne nabavite bar jedan par koji će vas spasiti u mnogim situacijama kada ne znate šta da obučete. Iako vam mom jeans model možda izgleda previše običan i ležeran uz njega možete kombinovati apsolutno sve, i patike i štikle, i duks i svilene bluze. 

Ukoliko želite da ovaj model nosite u svakodnevnim prilikama i šetnjama po gradu onda možete da ih uparite sa pamučnom belom majicom i belim plitkim patikama. Majicu naravno uvucite u pantalone baš zato da bi visok struk došao do izražaja. Kako biste malo “začinile” bezvremensku kombinaciju navucite preko majice kardigan u nekom zanimljivom dezenu, ali i oni jednobojni uvek mogu biti odličan izbor.

1116 Da li biste i vi nosile DUBOKE farmerke?
Comments