Ne, nismo vas ovo pitali da bi se šalili sa vama i da vam nepotrebno oduzmemo vreme. Ovo postaje jedno vrlo ozbiljno pitanje u poslednje vreme budući da novi trend “hara” društvenim mrežama i modnim blogovima. 

“Novi trend” podrazumeva da košulju nosite naopako, tačnije da je zakopčavate na leđima. Zašto, ali zašto bismo tako nosile košulje, pitate se? Eh…otkud mi znamo, to modne blogerke tako kažu.

Neki su začuđeni, neki oduševljeni a neki ništa ne razumeju i pitaju se šta je sledeće. Trend nošenja košulje naopako stigao je sa mnogih modnih blogova, jer kako to obično biva kada jedna blogerka navuče na sebe nešto čudno i drugačije to ubrzo postane planetarni hit i obaveza među koleginicima, koje prate jedna drugu i tako kopiraju originalne ideje.

441 Da li biste i vi nosile NAOPAKO svoju košulju? 66 Da li biste i vi nosile NAOPAKO svoju košulju?

Ukoliko ste verni pratilac Instagrama sigurno će vam u skorije vreme stalno iskakati ovakve fotografije na kojima modne blogerke zakopčavaju košulju na leđima. Iako ovaj, nazovimo ga trendom izgleda čak i simpatično na mnogim devojkama, ne možemo reći da će zaživeti na duže vremenske staze jer je sigurno da je trenutni hit koji kruži internetom dok ga mnogo ređe možete videti na ulicama.

Ovakav način nošenja košulje mnogo lepše izgleda nego što zvuči, zato mu treba dati šansu. Ali svakako mišljenja smo da ovo možete probati između vaša četiri zida ili za neku zanimljivu žurku, ali nikako za formalnije prilike ili kancelariju. Ovaj trend ipak ostavite za neke druge, kreativnije i opuštenije prilike.

113 Da li biste i vi nosile NAOPAKO svoju košulju?
Comments