Trendovi dolaze i odlaze, ali najčešće se i vraćaju. Moda nam je zapravo zato i zanimljiva jer nam daje priliku da se poigravamo trendovima iz različitih godina. Nekada se iznenadimo činjenicom da nam se dopada i prilično prija neki trend koji nam je ranije bio urnebesno smešan. Ali vremena se menjaju pa tako i moda cirkuliše i to je prava draž prihvatanja trendova.

Toni Parsons u svojoj knjizi “Čovek i dečak” ima odličnu rečenicu koja nam stavlja do znanja kako moda funkcioniše: “Bio je toliko staromodan da se upravo vraćao u modu”. I zaista je tako. U trenutku kada pomislite da je nešto apsolutno van svih modnih tokova eto ideje u novom ruhu, spremne da osvoji modni svet.

Tako smo i na dosadašnjim revijama tokom Nedelje mode mogli da primetimo nekoliko brendova poput Tommy Hilfiger, Vetements, Chloe, J.W. Anderson, Louis Vuitton, Dior, kojima je inspiracija za nove kolekcije bio upravo povratak starih trendova i to onih s kraja devedesetih.

Trenerka Da li nam se to DEVEDESETE vraćaju?

Ako odvojite sekund vremena i prisetite se mode iz devedesetih pomislićete na nekoliko nezaboravnih trendova, koji su sigurno ostavili jak utisak na vama. Neki mogu da izazovu smeh a drugi nam stavljaju do znanja koliko je zapravo moda danas u skladu sa ovim starim trendovima.

Plava Da li nam se to DEVEDESETE vraćaju?
Comments