Uvek postoje oni beauty trikovi koji vas iznenade lakoćom izvođenja a njihov krajnji rezultat je bukvalno očaravajuć.

Najzanimljivije je onda kada godinama imate svoju rutinu i samo svoj način šminkanja a onda vam neko tek tako kaže da je to pogrešno i ste zapravo sve vreme bili u zabludi. Nekada je i više nego smešno kada shvatite da ste apsolutno pogrešno radili stvari za koje ste bili ubeđeni da je to jedini ispravan način.

E sada se spremite da čujete još jednu istinu koja će vam promeniti život!

Ukoliko ste do sada sate i dane potrošile na to da uvežbate kako da nalepite veštačke trepavice doživećete šok kada čujete da je sav vaš trud do sada bio uzaludan. Moraćete sve ispočetka!

Trepavice 1 Da li POGREŠNO stavljate veštačke trepavice? (VIDEO)

Naime, kada smo od profesionalnog šminkera Vinsenta Okuenda, koji je jedan od glavnih šminkera koji šminka za magazin “Cosmopolitan”, saznali da se trepavice ne stavljaju sa gornje strane linije iz koje vam izrastaju trepavice nego ispod te linije. Ono što je  važno i što čini prvi korak u ovom postupku jeste da potpuno našminkate oči onako kako ste zamislile. Nanesite i senku duž linije trepavica koju ćete kasnije, ukoliko bude potrebe samo dodatno pojačati, jer se može desiti da se malo obriše prilikom samog nanošenja veštačkih trepavica.

Nakon što ste se potpuno našminkali pripremite alat koji vam je potreban kako biste aplicirali trepavice . Tu spada pre svega provereni lepak, za koji ste sigurni da će vam dobro držati trepavice a neće vam iritirati oči i sluzokožu oka. najbolji je onaj koji se kupuje odvojeno u tubi, a ne u pakovanju sa trepavicama, jer je boljeg kvaliteta a iduže će vam trajati. Zatim, pinceta ukoliko niste vešti da to uradite prstima i tupfer od vate za svaki slučaj ako vam suze oči.

Comments