Dakle, umivanje. Kada smo bile male, nekako nam to nije bila najomiljenija aktivnost ikada, ali onda su nas mame naučile da je jako važno da se umivamo i od tada tu jutarnju naviku redovno primenjujemo. Ali, to što smo naučile tada teško je primenjivati sada, naročito kada, kao odrasle, svašta stavljamo na lice zbog čega je potrebno mnogo pažljivije, temeljnije i detaljnije pristupiti celom tom mučnom procesu.

Pa, da li se umivate pravilno? Šta mislite? Ako ste mislile da oko umivanja nema preterane filozofije – varate se. Tako da, evo prilike da proverite da li sve radite kako treba i, ako ne, eto mogućnosti da to ispravite.

Najpre, počnite od čišćenja lica. Potrebno je da uklonite i poslednju trunku šminke, a za to je najbolje da koristite losion ili mleko za skidanje šminke ili micelarnu vodu. Čak, možda i oba ova proizvoda u kombinaciji jedan sa drugim. Jer, micelarna voda je odličan način da čak i najuporniju, vodootpornu šminku sa lakoćom uklonite kako bi sve pore bile savršeno očišćene.

koza2 Da li se PRAVILNO umivaš?
Comments