Ah ta maskara! Čak i da ne voliš da se šminkaš, čak i da preferiraš minimum šminke, maskara je ono što je “must”. I, ne znamo za tebe, ali većina devojaka koja tek počinje da se šminka svoje prve makeup korake pravi upravo sa maskarom. Dakle, jasna je naša ljubav prema ovom beauty proizvodu!

Elem. Volimo maskaru, to je u redu, jasno nam je da nam omogućava da imamo pogled iz snova, ali šta kada (blam) ne znamo baš da je koristimo onako kako treba? Kako to mislimo ne znamo da je koristimo kako treba? Misliš da tu nema neke preterane filozofije? A šta je sa ovim greškama sa maskarom? Da li su ti se potkrale makar jednom?

Greška 1: Prebrzo uvlačenje i izvlačenje četkice u/iz tube

Da, znamo, ti samo želiš da što više maskare ostane na tvojoj četkici kako bi postigla što bolji efekat na trepavicama. Ali, svaki put kad energično, u brzini ovo uradiš, vazduh ulazi u tubu što pospešuje sušenje maskare. Kako ne bi menjala maskaru na svako malo, “skupljaj” maskaru četkicom kružnim pokretima.

Greška 2: Previše maskare

Kada izvučeš četkicu iz tube na njoj je verovatno previše makare upravo zbog tvoje želje da količinom obezbediš svoj savršeni cat eye look. Zbog toga se ona i može grudvati na trepavicama i razmazivati što definitivno ne želiš! Zato, o otvor tube “očisti” višak sa četkice i uživaj u savršeno “izvučenim” trepavicama.

maskara 1 Da li se i tebi potkradaju ove greške sa maskarom?
Comments