Sve počinje od lepe i negovane kože lica – to si do sada već sigurno više puta čula. Dok su naše bake usavršile negu i znale male tajne lepote koje su dovele do toga da imaju svega nekoliko bora smejalica u trećem životnom dobu, činjenica je da nama – generaciji koja živi u doba interneta, brze hrane i vrlo urbanog ritma života, treba malo dodatne “pomoći”.

Osim ako nisi vrlo disciplinovana ili Dženifer Lopez, sigurno ne piješ tri litra vode dnevno, nemaš osam sati sna  i ponekad ručaš “usput”. Kako onda brzo doći do lepe, negovane i blistave kože lica i da li je to uopšte moguće? 

clay3 Da li si čula za Multi Masking negu lica? Evo zašto je ovaj trend nova opsesija beauty blogerki!

Odgovor je  – da, jeste! U protekle dve godine maske za lice u maramici su bile izuzetno popularne jer su bile jednostavne za korišćenje, ali “regularne” maske na kakve smo navikli doživljavaju svoj “comeback” na novi, inovativan način!

Novi beauty trend poznat kao multi-masking zapravo predstavlja kombinovanje različitih maski za lice sa specifičnim i targetiranim delovanjem, koje sama prilagođavaš prema potrebama svoje kože, a jedan od najvećih trendsetera je svakako L’Oreal Paris i njihova nova linija Pure Clay maski za lice kao i Pure Clay Purifying gelova. Nakon što smo mesecima na Instgramu viđali blogerke sa “šarenim” licima koje su svoja lica pod Pure Clay maskom objaviljivale pod #instadetox haštagom, ove maske sada su stigle i kod nas!

clay2 Da li si čula za Multi Masking negu lica? Evo zašto je ovaj trend nova opsesija beauty blogerki!

Razlog zašto su L’Oreal Pure Clay maske toliko popularne jeste zato što zaista deluju i nude ono što i obećavaju – instadetoks i sjajniju, lepšu i nežniju kožu! Jednostavne su za korišćenje, lako se nanose i još lakše spiraju sa lica, a dovoljno je da ih držiš svega 5 do 10 minuta na koži. Dakle, 2 do 3 puta nedeljno, možeš naneti onu kombinaciju Pure Clay maski koja tebi najviše odgovara, a zatim uraditi manikir, pročitati par stranica omiljene knjige ili “prelistavati” svoj Instagram feed. Drugim rečima, multitasking je oduvek bio omiljena stvar žena, a sada možemo multitaskovati dok multimasking-ujemo!

Comments