Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Da li si već srela članove svoje duhovne porodice?

Da li si već srela članove svoje duhovne porodice?

1/3

Prema raznim duhovnim učenjima, svoja tela i svoju zemaljsku porodicu biramo pre rođenja, da bi nam pružili baš one uslove koji su nam potrebni za duhovni rast. Ti uslovi nisu obavezno dobri i negujući, a često je baš suprotno – dolazimo da se suočimo sa velikim emotivnim, psihološkim, fizičkim i svim drugim izazovima, da bismo pronašli sebe i postali ono što jesmo. Tokom života upoznajemo i srećemo članove svoje duhovne porodice, iste grupe duša, koja je sa sličnim zadatkom došla na ovaj svet, koji se pojavljuju kada nam je potrebna podrška, kada se menjamo i kad nam je potrebno vođstvo. Oni nam pomažu da nađemo svrhu svoje duše.

Svaki član porodice duša u našem životu se pojavljuje kako bi nas nešto naučio i podstakao naš duhovni razvoj. Ipak, nismo uvek spremi za susret sa svojom porodicom duša – a i to je lekcija. Ponekad ćemo se u susretu sa članom svoje duhovne porodice osećati opterećeno, jer nas oni suočavaju sa našim dogmama, predrasudama, traumama, a mi nismo spremni da izlačimo nesvesne sadržaje na svetlost svesti. U suprotnom slučaju, osećaćemo se fantastično u susretu sa srodničkom dušom, razumećemo se na najdubljem nivou i bićemo puni energije u njenom društvu. Naša osećanja prema porodici duša određuje nivo otvorenosti za promene, rast i svladavanje straha.

Ova intenzivna duhovna povezanost često se opisuje kao grupa duša koje su sačinjene od iste energetske tkanine.Ta povezanost nije nužno ljubavna i postoji mnogo vrsta odnosa koji se razvijaju u porodici duša, uključujući duše prijatelje, srodne duše i blizanačke parove. Takođe, susret sa srodničkom dušom ne znači i trajnu povezanost – možemo je sresti na putovanju i provesti par sati koje nikada nećemo zaboraviti, a možemo sa njom imati i doživotno prijateljstvo. Ovo su znaci da si upoznala člana svoje porodice duša.

girls women happy sexy 53364 Da li si već srela članove svoje duhovne porodice?

Editors choice