4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Manga fenomen oživeo je u beogradskom popularnom kvartu Savamala, zahvaljujući L’Oréal Paris-u koji  je odabrao posve neobičan način za predstavljanje najnovije Mega Volume Miss Manga maskare. Japanska pop kultura, čuveni Kawaii koncept ljupkosti, Manga stripovi u kojima dominiraju ženski likovi sa prepoznatljivim krupnim očima i raskošnim trepavicama, bili su u centru pažnje na ovom jedinstvenom događaju održanom u galeriji 12 HUB.

Manga stil i estetika, tipični za Japan, u poslednje vreme osvajaju čitav svet i inspirišu nove trendove. Manga je danas više od stripa, to je ujedno i stil, umetnost, moda, izgled, stav, ali i asocijacija na krupne oči oivičene raskošnim trepavicama. L’Oréal Paris, jedan od vodećih svetskih kozmetičkih brendova, rešen da ide u korak sa globalnim trendovima, kreirao je jedinstveni proizvod koji je pronikao u tajnu krupnih Manga očiju.

NEZ5545 Da li ste čuli da je Manga fenomen oživeo u Beogradu?

Prezentacija Mega Volume Miss Manga maskare privukla je brojne zvanice iz medija i javnog života koje su uživaleu interaktivnim sadržajima – iscrtavanju L’Oréal Paris Manga maskote uživo, izradi Manga portreta, druženju sa L’Oréal Paris Manga modelima i slikanju sa neobičnim rekvizitima. Zvanični šminker za L’Oréal Paris Marko Nikolić otkrio je tajne preciznog rituala šminkanja za postizanje mega efektnog Kawaii pogleda uz pomoć Miss Manga maskare. Posebnu podršku događaju pružili su i crtači udruženja za promociju japanske pop-kulture Sakurabana Beograd.

NEZ5709 Da li ste čuli da je Manga fenomen oživeo u Beogradu?

Kroz ovaj jedinstveni koncept,L’Oréal Paris je još jednom, uz najnovije svetske trendove, približio i različite koncepte lepote širom sveta, ovog puta oslonjene na jedinstvenu estetiku Dalekog istoka.

Editors choice