5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Manga fenomen oživeo je u beogradskom popularnom kvartu Savamala, zahvaljujući L’Oréal Paris-u koji  je odabrao posve neobičan način za predstavljanje najnovije Mega Volume Miss Manga maskare. Japanska pop kultura, čuveni Kawaii koncept ljupkosti, Manga stripovi u kojima dominiraju ženski likovi sa prepoznatljivim krupnim očima i raskošnim trepavicama, bili su u centru pažnje na ovom jedinstvenom događaju održanom u galeriji 12 HUB.

Manga stil i estetika, tipični za Japan, u poslednje vreme osvajaju čitav svet i inspirišu nove trendove. Manga je danas više od stripa, to je ujedno i stil, umetnost, moda, izgled, stav, ali i asocijacija na krupne oči oivičene raskošnim trepavicama. L’Oréal Paris, jedan od vodećih svetskih kozmetičkih brendova, rešen da ide u korak sa globalnim trendovima, kreirao je jedinstveni proizvod koji je pronikao u tajnu krupnih Manga očiju.

NEZ5545 Da li ste čuli da je Manga fenomen oživeo u Beogradu?

Prezentacija Mega Volume Miss Manga maskare privukla je brojne zvanice iz medija i javnog života koje su uživaleu interaktivnim sadržajima – iscrtavanju L’Oréal Paris Manga maskote uživo, izradi Manga portreta, druženju sa L’Oréal Paris Manga modelima i slikanju sa neobičnim rekvizitima. Zvanični šminker za L’Oréal Paris Marko Nikolić otkrio je tajne preciznog rituala šminkanja za postizanje mega efektnog Kawaii pogleda uz pomoć Miss Manga maskare. Posebnu podršku događaju pružili su i crtači udruženja za promociju japanske pop-kulture Sakurabana Beograd.

NEZ5709 Da li ste čuli da je Manga fenomen oživeo u Beogradu?

Kroz ovaj jedinstveni koncept,L’Oréal Paris je još jednom, uz najnovije svetske trendove, približio i različite koncepte lepote širom sveta, ovog puta oslonjene na jedinstvenu estetiku Dalekog istoka.

Editors choice